Diğer N'Golo Kante'nin yeni adresi Suudi Arabistan! Resmen açıklandı

N'Golo Kante'nin yeni adresi Suudi Arabistan! Resmen açıklandı

21.06.2023 - 01:33 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad, N'Golo Kante transferini açıkladı.

NGolo Kantenin yeni adresi Suudi Arabistan Resmen açıklandı

2016 yılından beri Chelsea'de forma giyen N'Golo Kante'nin yeni adresi Suudi Arabistan oldu. Fransız futbolcu, yakın zamanda Karim Benzema'nın da transfer olduğu Al Ittihad ile anlaştı.

Haberin Devamı

Al Ittihad, N'Golo Kante transferini sosyal medyadan bir video ile açıkladı.

Suudi Arabistan temsilcisi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Kante, senelik 25 milyon eurodan toplamda 100 milyon euro kazanacak.

BU SEZON 9 MAÇA ÇIKTI

Chelsea forması giyen N'Golo Kante, bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklar dolayısıyla pek fazla süre alamadı. Fransız futbolcu, İngiliz temsilcisi ile bu sezon toplam 9 kez resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 1 kez asist performansı sergiledi.

BENZEMA İLE TAKIM ARKADAŞI OLDU

Suudi Arabistan Pro Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Al-Ittihad kulübü Fransız yıldız Karim Benzema ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Real Madrid'de başarılarla dolu kariyere imza atan 35 yaşındaki forvet, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek. N'Golo Kante'nin de Al-Ittihad'a transfer olmasıyla Karim Benzema ile takım arkadaşı olacak.

Haberin Devamı

Karim Benzema, 14 sezonluk Real Madrid macerasında 647 resmi maçta forma giydi. Fransız yıldız söz konusu maçlarda 353 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına 165 kez gol pası verdi.