İtalya Serie A Nicolas Dominguez cevabı! 'Yeni bir teklifte bulunduk'

Nicolas Dominguez cevabı! 'Yeni bir teklifte bulunduk'

18.08.2023 - 18:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Nicolas Dominguez hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Bologna cephesi, 25 yaşındaki orta saha ile ilgili resmi açıklamada bulundu.

Nicolas Dominguez cevabı Yeni bir teklifte bulunduk

Süper Lig'in devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna dahil etmek istediği Nicolas Dominguez'le ilgili resmi açıklama geldi. Bologna'da Başkan Claudio Fenucci, Nicolas Dominguez'den cevap beklediklerini duyurdu.

Haberin Devamı

Nicolas Dominguez'i takımda tutmak istediklerini belirten Claudio Fenucci çarpıcı ifadeler kullandı. Fenucci açıklamasında, "Nicolas Dominguez'e Bologna kaptanına yakışır yeni bir teklifte bulunduk ve cevabını bekliyoruz. Onu takımda tutmak istiyoruz çünkü ondan hala büyük beklentilerimiz var" dedi.

Nicolas Dominguez cevabı Yeni bir teklifte bulunduk

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de gündeminde yer aldığı belirten Nicolas Dominguez için Milan, Nottingham Forest ve Fiorentina'nın da ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Bologna ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Arjantinli orta sahanın güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Velez Sarsfield altyapısında futbola başlayan Nicolas Dominguez, 2019-2020 sezonunda 8 milyon 480 bin euro karşılığında Bologna'ya imza atmıştı. 25 yaşındaki orta saha, Arjantin Milli Takımı'nda 11 maçta forma şansı buldu.

Haberin Devamı

Yazarlar