Beşiktaş Nicolas Pepe, Beşiktaş'ın kapısından döndü! Transferin bilinmeyenleri ortaya çıktı

Nicolas Pepe, Beşiktaş'ın kapısından döndü! Transferin bilinmeyenleri ortaya çıktı

05.09.2023 - 19:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, geçtiğimiz gece Avrupa Konferans Ligi kadrosunun UEFA’ya teslim edilme süresinin dolmasına saatler kala Eric Bailly'yi renklerine bağlamıştı. Siyah-beyazlı ekibin bir transferi daha bitirmeye yakın olduğu ancak son anda gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Nicolas Pepe, Beşiktaşın kapısından döndü Transferin bilinmeyenleri ortaya çıktı

Beşiktaş gece yarısı operasyonuyla Eric Bailly renklerine kattı. Uzun süredir stoper arayışı içinde olan siyah-beyazlılar, Avrupa Konferans Ligi resmi kadrosunun UEFA’ya teslim edilme süresinin dolmasına saatler kala tecrübeli futbolcuyla el sıkıştı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekibin geçtiğimiz gece Nicolas Pepe transferinde de son aşamaya kadar geldiği ortaya çıktı.

Pepe'yle 1 yıl kalan sözleşmesinin feshetmek isteyen Arsenal, gelen teklifleri değerlendirmeye almış ve devreye Beşiktaş girmişti. İşte yaşananlar...

ARTETA, PEPE İÇİN ‘AÇIKLANACAK BİR ŞEY YOK’ DEMİŞTİ

Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: ‘Hala çözüm arıyoruz ve şu anda menajeri ile oyuncu ve kulüp arasında çok fazla iletişim var ancak şu anda açıklanacak bir şey yok.’

Nicolas Pepe, Beşiktaşın kapısından döndü Transferin bilinmeyenleri ortaya çıktı

28 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak geçirdiği Nice ile 28 resmi maça çıkan Nicolas Pepe bu karşılaşmalarda 8 gollük katkı sağladı.

L'EQUİPE DUYURMUŞTU

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Équipe, geçtiğimiz günlerde yaz transfer döneminin başında Beşiktaş'ın teklifini geri çeviren Pepe'nin ikna olduğunu ve transfer için son işlemlerin yapıldığını duyurmuştu. Geçtiğimiz gece Pepe'nin transferinde sıcak gelişmeler yaşandı.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN BİLE GEÇTİ

Yine L'Équipe'te yer alan habere göre Nicolas Pépé Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçip Beşiktaş'a katılmayı kabul etmişti ancak transfer yine son anda gerçekleşmedi.

Nicolas Pepe, Beşiktaşın kapısından döndü Transferin bilinmeyenleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz gece Nicolas Pépé'nin transferi konusunda UEFA kadroları verilmeden önce son saatlerde sıcak anlar yaşandı. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a imza atması için her şey hazırlanmışken transfer son anda gerçekleşmedi.

ANLAŞMANIN YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ GEREKİYOR

Beşiktaş ile Arsenal arasındaki anlaşmanın gözden geçirilmesi ve tüm taraflar arasında müzakerelerin yeniden başlatılması gerekiyor.

Yazarlar