Trabzonspor Nicolas Pepe'nin önceliği Trabzonspor'a transfer olmak!

Nicolas Pepe'nin önceliği Trabzonspor'a transfer olmak!

07.09.2023 - 15:58 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Nicolas Pepe için sürpriz bir girişimde bulunduğu belirtildi.

Nicolas Pepenin önceliği Trabzonspora transfer olmak

Adı bir süredir Beşiktaş'la anılan Arsenalli Nicolas Pepe'ye Trabzonspor'un sürpriz teklif yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fransız basının haberinde Nicolas Pepe transferi için devreye giren Trabzonspor'un resmi teklifini yaptığı kaydedildi. Bordo mavili kulübün 1 yıllık anlaşma konusunda Pepe'yi kadrosuna katmak için uğraş verdiği ifade edildi.

Arsenal'in kadrosunda düşünmediği 29 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusuyla ilgili gelişmelerin olumlu veya olumsuz olacak şekilde yakın zamanda şekillenmesi bekleniyor.

Öte yandan gazeteci Fabrizio Romano, Pepe'nin Suudi Arabistan Ligi takımlarından gelen teklifleri kabul etmediğini ve tecrübeli futbolcunun, Trabzonspor'a imza atmak istediğini duyurdu.

Geçen sezonu Nice'de kiralık geçiren Nicolas Pepe, çıktığı 29 maçta 8 gol 1 asist üretmişti.

LONDRA'YA ÖZEL UÇAK YOLLANACAK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Trabzonspor, Nicolas Pepe ile anlaşmaya vardı. Habere göre Trabzonspor; Arsenal ile sözleşmesini feshettiği anda Nicolas Pepe için Londra’ya özel uçak yollancak!

Haberin Devamı

ARSENAL, PEPE'NİN SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ!

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Arsenal, Nicolas Pepe'nin sözleşmesini feshetti. Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldızı kısa süre içnide resmen açıklaması bekleniyor.

Kariyerinde Angers, Orleans, Lille, Arsenal ve Nice formaları giyen Nicolas Pepe, 37 kez Fildişi Sahili Milli Takımı'nda görev yaptı. Transfermarkt verilerine göre Nicolas Pepe'nin güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Yazarlar