Galatasaray Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim

Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim

11.03.2023 - 21:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da ilk resmi maçına çıkan ve ağları havalandıran Nicolo Zaniolo, Kasımpaşa maçının ardından görüşlerini aktardı.

Nicolo Zaniolo: Babama söz vermiştim

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun golü ile 1-0 kazandı. Maçın ardından golü atan Zaniolo açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galibiyeti depremzedelere armağan eden Nicolo Zaniolo, "Belki de Türkiye'nin tarihindeki en kötü dönemlerinden bir tanesinde geldim. Depremde evsiz kalan insanlar oldu, bu maçı onlara armağan ediyoruz. Çok mutlu da olamıyoruz, acılarımız çok yeni" dedi.

Attığı golü adayan golcü futbolcu, "Forma numaram ve bu gol de Muhammed Özkan için... Ailesi için, depremde hayatını kaybedenler, kalanlar için... Hepsi için..." ifadelerini kullandı.

Maçı değerlendiren Zaniolo, "Kasımpaşa'ya iltifat etmek istiyorum, onlar çok iyi bir takım. Biz de iyi bir maç çıkardık. Bu benim ilk maçım, kendimi geliştirmem gerekiyor. Kendimi geliştirdikçe, daha iyi şeyler çıkaracağım" açıklamalarında bulundu.

Babasına söz verdiğini dile getiren İtalyan futbolcu, "Babama söz vermiştim, yarın da doğum günü. Bu golün ona bir hediye olmasını istedim. Hayata devam etmek zorundayız."

Haberin Devamı