Galatasaray Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et!

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et!

05.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmasını değerlendirdi. Kahveci, Galatasaraylı yıldız isme övgüler yağdırırken "5 yıllık sözleşme ver, kafan rahat etsin." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveciden Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmasını değerlendirdi. Kahveci, Galatasaray'ın yıldız ismine övgüler yağdırırken "5 yıllık sözleşme ver, kafan rahat etsin." ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

GALATASARAY YENİDEN LİDER

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, sahasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

MKE Ankaragücü, 7. dakikada Taylan Antalyalı ile öne geçerken, Galatasaray bu gole 16. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 30. dakikada Bafetimbi Gomis ile karşılık verdi.

Galatasaray'da, Sivasspor karşılaşmasında 2022 yılının son golünü atan Barış Alper Yılmaz, 2023'ün de ilk golünü attı.

Bu sonucun ardından Galatasaray, ligde üst üste 6. galibiyetini aldı. Fenerbahçe derbisi öncesi liderliği bırakmayan sarı-kırmızılılar 36 puana yükseldi. Üst üste ikinci yenilgisini alan MKE Ankaragücü ise 16 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, derbi mücadelesinde 8 Ocak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü, sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Nihat Kahveciden Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et

BARIŞ ALPER YILMAZ DAMGA VURDU

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, son dönemde gösterdiği performans ile dikkat çekti. Çıktığı son 2 maçta 2 gol atan Barış, 2021'den bu yana bir ilk yaşadı.

Opta'nın verilerine göre, en üst lig kariyerindeki ilk kafa golünü Ankaragücü filelerine gönderen Barış Alper Yılmaz, Nisan 2021'den bu yana ilk kez üst üste iki lig maçında gol sevinci yaşadı.

Nihat Kahveciden Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et

EMRE KILINÇ İNANILMAZI BAŞARDI

69. dakikada Kevin Malcuit'nin sağ kanattan arka direğe yaptığı ortada Emre Kılınç, boş kaleye kafa vuruşunu yaparken top auta gitti. Bu pozisyonun ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan büyük üzüntü yaşadı.

Emre Kılınç da kaçırdığı net pozisyonun ardından büyük hayal kırıklığı yaşadı. Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak Ankaragücü'ne transfer olmuştu.

Galatasaray-Ankaragücü maçında inanılmaz pozisyon Emre Kılınç kaçırdı, tribünler buz kesti
Emre Kılınç'ın Galatasaray karşısında kaçırdığı gol pozisyonu sosyal medyanın da en çok konuştuğu konular arasında yer aldı.

Emre Kılınç, Taylan Antalyalı'nın attığı golün asistini yapan isim olmuştu.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et

NİHAT KAHVECİ'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER: 5 YILLIK SÖZLEŞME VER RAHAT ET

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray-Ankaragücü maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şu şekilde;

"MERTENS DİREKSİYONDA"

"Galatasaray ilk yarıda iyi oynadı. Son dönemlerde formda olan Mertens yine direksiyonun başındaydı. Çok da güzel bir asist yaptı."

"BARIŞ ALPER'İN GOLÜ ÖRNEKTİ"

"İlk golde de Rashica'nın müthiş bir ortası var ancak daha değerlisi Barış Alper'in ceza alanına girip o kafa vuruşunu yapması. Tam anlamıyla örnek bir kafa vuruşuydu, kalecinin yapacağı hiçbir şey yoktu."

LİDERLİK MOTİVASYONU VAR"

"Galatasaray, kazandığı zaman lider olacağını biliyordu. Bu çok önemli bir motivasyon. 1-1'den sonra iyice yüklendiler ve Mertens'in inanılmaz pasıyla Gomis'in golünü gördük. O pası atabildiği için Mertens'in adı Mertens. Ancak maç 1-0'ken Ali Sowe'un kaçırdığı bir gol var. Ankaragücü 2-0 yapsa işler farklı olurdu."

Nihat Kahveciden Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et

"5 YIL SÖZLEŞMEYİ VER RAHAT ET"

"Galatasaray gerideyken maçı çevirmek için daha templu oynuyor. Tribünlerde çok dolu olduğu için şoku kolay atlattılar. Tabii 'yaşlanmayan' Gomis'in katkısını da unutmayalım. Yaşına bakma 5 yıllık sözleşme ver, kafan rahat etsin. İnanılma döndü ve golü attı."

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Galatasaraylı yıldıza övgü: 5 yıllık sözleşme ver rahat et

Yazarlar