Fenerbahçe Nordsjaelland maçı öncesi Fenerbahçe'de kadro sıkıntısı! İsmail Kartal formül arıyor

Nordsjaelland maçı öncesi Fenerbahçe'de kadro sıkıntısı! İsmail Kartal formül arıyor

29.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal eksikler yüzünden Nordsjaelland deplasmanında sahaya süreceği 11’i belirlemekte çok zorlanıyor. Becao, Djiku, Samet, Mert Müldür ve Ferdi’nin yokluğunda Oosterwolde de sol beke dönerse orta sahadan bir ismin mecburen stopere çekilmesi bekleniyor.

Nordsjaelland maçı öncesi Fenerbahçede kadro sıkıntısı İsmail Kartal formül arıyor

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe, Karagümrük maçı sonrası Avrupa sınavına hazırlanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelesinde yarın Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile deplasmanda karşılaşacak sarı-lacivertlilerde kadro sıkıntısı artarak devam ediyor.

Haberin Devamı

KONFERANS LİGİ'NDE EKSİKLER

Djiku, Fred ve Becao’nun eksiklikleri uzun süredir teknik heyeti zorluyor. Deneyimli oyuncular yarınki kritik maçta da yer alamayacak. Bunun yanı sıra savunma oyuncuları Samet Akaydın ve Mert Müldür de Avrupa listesinde bulunmuyor. Karagümrük maçında darbe alan Ferdi Kadıoğlu da Nordsjaellan maçında büyük olasılıkla riske edilmeyecek.

FORMÜL ARIYOR

Teknik Direktör İsmail Kartal, Ferdi’nin boşluğunu doldurmak için formül arıyor. Bir süredir zorunlu olarak stoperde görev yapan Jayden Oosterwolde gerçek pozisyonu olan sol beke geçerse bu kez savunmanın ortasına çözüm bulmak gerekecek. Ferdi’nin sakatlığı yüzünden Oosterwolde sol beke geçerse teknik heyet orta sahadan bir ismi mecburen stopere çekecek. Bununla beraber zaten sıkıntılı olan orta sahadaki taşlar da yerinden oynamış olacak.

Haberin Devamı

Savunmanın sağında Osayi Samuel’i görevlendirecek olan İsmail Kartal’ın Nordsjaelland deplasmanında 17 yaşındaki genç stoper Yusuf Akçiçek’e forma verme ihtimali de bulunuyor. Yusuf, Ludogorets deplasmanında ilk 11’de yer alırken, 90 dakika sahada kalmıştı.