Trabzonspor Norveç'ten tarihi skor! Gol olup yağdı, Sörloth şov

Norveç'ten tarihi skor! Gol olup yağdı, Sörloth şov

30.03.2022 - 08:22 | Son Güncellenme:

Hazırlık maçında Norveç evinde Ermenistan'ı konuk etti. Ullevaal Stadyumu'nda oynanan müsabaka tarihi bir skorla bitti. Süper Lig'in eski golcüsü Sörloth maçta attığı gollerle yıldızlaştı. Öte yandan Norveçlli golcü ile ilgili olarak transfer gelişmesi yaşandı

Norveçten tarihi skor Gol olup yağdı, Sörloth şov

Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden Norveç, milli arada Ermenistan ile Ullevaal Stadyumu'nda karşılaştı. Norveç adeta rakibine gol yağdırdı ve sahadan 9-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

HAALAND COŞTU, İNANILMAZ RAKAM
Norveç'in durdurulamayan ismi Erling Haaland mücadelede 2 gol atarak yıldızlaştı. Norveçli golcü böylece milli takım kariyerinde 17 maçta 15 gole imza atarak müthiş bir istatistik yakaladı.

Norveçten tarihi skor Gol olup yağdı, Sörloth şov

SÖRLOTH'TAN 2 GOL
Norveç'in gollerini 24 ve 45+1'de Erling Haaland, 29'da penaltı, 34 ve 58'de Joshua King, 30'da Thorstvedt, 80'de Daehli, 86 ve 90+1'de Alexander Sörloth kaydetti. Mücadele'nin ikinci yarısında oyuna giren Trabzonspor'un eski yıldızı Alexander Sörloth ise maçın son anlarında 2 gol kaydetti ve milli takım kariyerinde 38 maçta 15 gol attı.

Norveçten tarihi skor Gol olup yağdı, Sörloth şov

SÜPER LİG DEVLERİNİN TRANSFER GÖZDESİ
RB Leipzig'in Real Sociedad'a kiraladığı Alexander Sörloth, gelecek sezon transfer dönemi öncesi Süper Lig devlerinin gözdesi haline geldi. Alexander Sörloth, Real Sociedad formasıyla bu sezon 35 resmi karşılaşmada şans bulkdu. 26 yaşındaki santrafor rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterdi. Alexander Sörloth takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

Norveçten tarihi skor Gol olup yağdı, Sörloth şov

SATIN ALMA OPSİYONU KULLANILMAYACAK
İspanyol basınında yer alan son dakika haberine göre; Real Sociedad, Alexander Sörloth'un sözleşmesinde yer alan 17 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Tecrübeli futbolcunun sezon sonunda RB Leipzig'e geri döneceği vurgulandı.

BEŞİKTAŞ DEVREDE
RB Leipzig'in Alexander Sörloth'u gelecek sezon başka bir takıma kiralamaya sıcak baktığı belirtilen haberde, Beşiktaş'ın da Alexander Sörloth için devrede olduğu vurgulandı.

Norveçten tarihi skor Gol olup yağdı, Sörloth şov

TRABZONSPOR DETAYI
RB Leipzig'in Türkiye'den aldığı her bir transfer teklifi için Trabzonspor'u bilgilendirmek zorunda olduğu belirtildi. Bordo-mavililerin gelen teklifi karşılaşması durumunda Sörloth'un Trabzonspor'a gideceği kaydedildi.