Tenis Novak Djokovic: Kalbim Türkiye ile birlikte

Novak Djokovic: Kalbim Türkiye ile birlikte

12.02.2023 - 18:07 | Son Güncellenme:

Tenis dünyasının ünlü isimlerinden Novak Djokovic, yaşanan deprem felaketi ile ilgili duygularını paylaştı. Samsunspor futbolcusu Yusuf Emre Gültekin'le birlikte kameralara konuşan Sırp raketin sözleri dikkat çekti.

Novak Djokovic: Kalbim Türkiye ile birlikte

Türkiye, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi ile sarsıldı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından bir açıklama da Novak Djokovic'ten geldi. Sırp tenisçi, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da forma giyen Yusuf Emre Gültekin ile buluştu ve duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

Sırp tenisçi Novak Djokovic, Yusuf Emre Gültekin'le bir araya geldikten sonra "Herkese merhaba. Belgrad'da arkadaşım Yusuf ile beraberiz. Şu an Türkiye'de çok zor zamanlar geçiren insanlara en iyi dileklerimi ve saygılarımı iletmek isterim" açıklamasını yaptı.

Novak Djokovic: Kalbim Türkiye ile birlikte

Depremden fotoğrafları ve videoları gördüğünü belirten Novak Djokovic, "Yıkıcı depremin etkilerini gösteren fotoğraf ve videoları gördüm, tüm aileleri etkiledi. Kalbim sizlerle birlikte" dedi.

Novak Djokovic son olarak, "İnsanların güçlü kalmasını diliyor, birlik ve beraberlikle en kısa sürede atlatılmasını ümit ediyorum. İyi dileklerimle, güçlü kalın" ifadelerini kullandı.

Yazarlar