Galatasaray Oğulcan Çağlayan resmen Gaziantep FK'da

Oğulcan Çağlayan resmen Gaziantep FK'da

14.09.2023 - 16:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ın ayrılığını resmen açıkladı. 27 yaşındaki futbolcu, Gaziantep FK ile sözleşme imzaladı.

Oğulcan Çağlayan resmen Gaziantep FKda

Galatasaray'da ayrılıklar devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK ile anlaşma sağlayan Oğulcan Çağlayan'ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Galatasaray formasıyla vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı Oğulcan Çağlayan'a teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz! " denildi.

Haberin Devamı

OĞULCAN DA VEDA ETMİŞTİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da takımda düşünülmeyen Oğulcan Çağlayan, sarı-kırmızılılardan ayrıldı. 27 yaşındaki hücum oyuncusu, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Oğulcan Çağlayan veda mesajında şu ifadeleri kullandı: "Eylül ayıydı, 17 yaşını yeni doldurmuştum. Unutmuyorum, bir hafta içiydi. Florya'dan beni alıp götürecek aracı beklerken, yüzümü Futbol Akademisi binasına döndüm. Tüm kalbimle istediğim bir şey vardı: Bir gün tekrar Florya'ya dönmek. Uzun yolları, birçok engeli aşıp yeniden Galatasaray'a ulaştığımdaki heyecanımı, kalp atışımı hâlâ hissediyorum. Bugün, ayrılık vakti. Saha içinde elimden geleni yaptım, 24 saatimi Galatasaray'a yakışır şekilde yaşamaya özen gösterdim. Burada eş, baba oldum. Kalbimdeki yeri hep farklı olacak. Bana Galatasaray kapılarını açan hocam Fatih Terim'e, başkanlarımıza, tüm yöneticilerimize, birlikte mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma, teknik ve idari ekiplere, kulüp çalışanlarımıza, Galatasaray'ın büyük taraftarına ve benim için çok anlamlı olan desteği için sevgili Erden Timur'a teşekkür ederim."

Haberin Devamı

GAZİANTEP FK'YA İMZA ATTI

Gaziantep FK, Galatasaray'a veda eden Oğulcan Çağlayan'a imza attırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldığı ifade edildi. 

 

Yazarlar