Beşiktaş Oğuzhan’a kafayı taktı

Oğuzhan’a kafayı taktı

11.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sevilla’dan ayrılarak Roma ile anlaşma sağlayan Monchi sezon başında çok istediği Beşiktaşlı yıldızı izlemeye devam ettiğini açıkladı. İspanyol yetenek avcısı, “Oğuzhan için kapılar kapanmadı. Her şey olabilir” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan’a kafayı taktı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta her sezon performansını artıran ve formuyla Avrupa futbolunda da adından söz ettiren Oğuzhan Özyakup, Roma’nın yeni sportif direktörü Monchi’nin hayali olmaya devam ediyor.

16 yıl görev yaptığı Sevilla’dan ayrılarak Roma ile anlaşan Monchi veda öncesi İspanya’da geniş bir röportaj verdi. Estadio Deportivo’ya konuşan İspanyol futbol adamı, Oğuzhan Özyakup’a özel bir parantez açtı. Kariyerindeki transfer başarılarından söz edilen Monchi, transferini yapamadığı isimler arasında Oğuzhan’ı da saydı.

Genç yıldızı geçen sezon Sevilla’ya transfer etmek için ciddi bir uğraş verdiğini açıklayan 48 yaşındaki sportif direktör, “Oğuzhan Özyakup alamadığımız oyunculardan biri. Geçen sezon imza attırmak için denemeler yaptık. Ancak Beşiktaş hiçbir şekilde satmak istemedi. Oğuzhan konusunda görüşmelerimiz hep sürdü, sürüyor. Bana göre bu transferde kesinlikle kapılar kapanmadı. Her şey olabilir” dedi. Monchi, 24 yaşındaki yıldızın halen izlediği ve listesinde bulundurduğu bir isim olduğunu da ifade etti. İspanyol futbol adamı ayrıca Jovetic, Ganso ve Vazquez gibi yetenekli oyuncuların transferinin yapıldığını bir tek Oğuzhan konusunda takıldıklarını sözlerine ekledi.

Yazarlar