Galatasaray Okan Buruk çıtayı yükseltti! Tarihi bir başarı

Okan Buruk çıtayı yükseltti! Tarihi bir başarı

06.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, galibiyet yüzdesiyle de tarihi bir başarıya imza attı.

Okan Buruk çıtayı yükseltti Tarihi bir başarı

 
Okan Buruk, Galatasaray’ın başında müthiş işlere imza atıyor. Teknik direktörlüğe gelmesinin ardından ilk senesinde sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa ulaştıran başarılı teknik adam, galibiyet yüzdesiyle de tarihi bir başarıya imza attı. Buruk, Galatasaray’ın başına geçtiğinden bu yana ligde oynanan 50 maçın 40’ını kazanırken, Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmalılar 5 maçta ise berabere kaldı. 

Haberin Devamı

Yüzde 80'lik oran
İstatistiklerde birçok usta teknik adamı geride bırakan ve her geçen gün başarı yüzdesini daha ileriye taşıyan Galatasaray'ın teknik patronu, sarı-kırmızılıların başında yüzde 80 galibiyet oranı yakaladı. Sarı-kırmızılı hocanın, puanda ise 3 üzerinden 2.5'luk bir ortalama yakaladı. Avrupa'da da oynanan 11 karşılaşmada sadece Bayern Münih'e iki kez yenilen Okan Hoca, 6 galibiyet, 3 beraberlik gördü. 0

Kaan riske edilmeyecek
Cim-Bom, 2 günlük iznin ardından Adana Demirspor maçının hazırlıkları dün akşam yaptığı antrenmanla başladı. Pendik maçında üst adalesinden sakatlanan Kaan Ayhan’nın yapılan kontrollerinde zorlanma tespit edildi. Teknik Direktör Okan Buruk’un, hafta sonu yapılacak Adana Demirspor maçında Kaan’ı riske etmeyeceği öğrenildi. 

Haberin Devamı

Divan Kurulu bugün yapılacak
Galatasaray'ın aralık ayı olağan Divan Kurulu, bugün yapılacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantı, saat 13.30'da başlayacak. Geçen ay, Süper Kupa'nın tartışılması nedeniyle kapalı gerçekleşen Divan Kurulu'nda bugün güncel konular tartışılacak.

Yazarlar