Galatasaray Okan Buruk'tan beklenen karar! Yeni transfer yedek kulübesine

Okan Buruk'tan beklenen karar! Yeni transfer yedek kulübesine

04.09.2022 - 13:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ilk 4 maçında gol kısırlığı yaşadığı gözlenen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ilk 11'de değişikliğe gidiyor. Deneyimli teknik adam, büyük umutlarla kadroya katılan yıldız futbolcuyu yedek kulübesine gönderme kararı aldı.

Okan Buruktan beklenen karar Yeni transfer yedek kulübesine

Spor Toto Süper Lig'de 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Galatasaray, yarın gece Erol Bulut yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Gaziantep FK'yı konuk edecek. 3 galibiyet, 1 beraberliği bulunan kırmızı-siyahlı takım henüz yenilgi yüzü görmedi. Teknik direktör Okan Buruk zorlu mücadele öncesi ilk 11'de değişikliğe gitme kararı aldı.

Haberin Devamı

Okan Buruktan beklenen karar Yeni transfer yedek kulübesine

GOL KISIRLIĞI YAŞANIYOR

Geçen yıl 13. olarak tamamladığı sezonda 38 maçta 51 kez gol sevinci yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sezon ise geride kalan 4 maçta sadece 2 kez ağları havalandırdı. Galatasaray kadrosunu yıldız oyuncularla takviye etmesine rağmen TT Stadı'ndaki Giresunspor ve son şampiyon Trabzonspor'la deplasmanda oynanan karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamadı. Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında ise Gomis son anlarda sahneye çıktı ve takımın skor üreten tek ismi oldu.

Okan Buruktan beklenen karar Yeni transfer yedek kulübesine

SEFEROVIC'İN YERİNE GOMİS İLK 11'E

Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray 'da, teknik direktör Okan Buruk'un hücum hattında bir değişikliğe gitmeyi planladığı öğrenildi. Başarılı çalıştırıcının son taktik provada as kadrosunda Seferovic'in yerine ileri uçta Gomis'e şans verdiği belirlendi. Buruk'un zorlu mücadeleye Gomis'le başlamayı düşündüğü, skorun gidişatına göre Seferovic'i ikinci yarıda sahaya süreceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

90 DAKİKA SAHADA KALMAK İSTİYOR
37 yaşındaki santrfor şu ana kadar Galatasaray 'ın ligde kaydettiği toplam 2 golün de altına imzasını koyarken, maçlara son 20 dakika kala girdiğinde daha etkili olabildi. Ancak Fransız yıldız, ilerleyen yaşına rağmen Sarı-Kırmızılı formayla 90 dakika sahada kalmaya kararlı.

TAKTİK ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Bu arada Galatasaray, hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla sürdürdü. Bu çalışmada, zorlu mücadeleye yönelik bir taktik prova daha gerçekleşti. Okan hocanın, ekibiyle birlikte yaptığı Gaziantep analizini tüm takıma aktardığı, rakibin artı ve eksi yönlerini tek tek göstererek bir oyun planı belirlediği kaydedildi. Sarı-Kırmızılı ekip, bu akşam yapılacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.