Voleybol Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum'

Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum'

09.03.2024 - 10:00 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'a Olimpiyat resmi hesabından jest geldi. Ebrar paylaşımla ilgili duygularını dile getirdi.

Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurta jest Gurur duydum

Filenin Sultanları ile büyük bir kahraman olarak geçirdiği bir yazın ardından Rusya'ya, Lokomotiv Kaliningrad transfer olan Ebrar Karakurt, Olimpiyat resmi hesabının paylaşımıyla gündeme geldi.

Haberin Devamı

OLİMPİYAT HESABINDAN ELEŞTİRİLERE VİDEO İLE CEVAP
Olimpiyat hesabı, Kadınlar Günü'ne özel olarak eleştirel yorumlara bir video ile cevap verdi. Kullanıcıların 'Kadınlar sporda kötü' sözlerine Olimpiyat hesabı; atletizm, üç adım atlama, tenis, yüzme gibi branşlardan görüntülerle karşılık verdi ve şu notu düştü: 'Kadınlar sporda; İnanılmaz, danyanıklı, güçlü, dinamik, korkusuz, lider'

Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurta jest Gurur duydum

EBRAR KARAKURT YER ALDI
Görüntülerde ise en çok dikkat çeken isimlerden biri Ebrar Karakurt oldu. Filenin Sultanları ile kazandığı sayı sonrası sevinç yaşayan Ebrar'ın videosuna yer verildi.

'GURUR DUYDUM'
Duygularını dile getiren Ebrar şu ifadeleri kullandı: Resmi olimpiyat hesabının kadınlar günü için paylaştığı videoda bulunmaktan gurur duydum.

Haberin Devamı

EBRAR: HALA ZAFERLERE AÇIM
Ebrar daha önce verdiği röportajda, 'VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyalar ve bir sonraki Olimpiyat Oyunlarına katılma hakkı: Türk milli takımıyla geçen yaz nasıl geçti?' sorusuna şu cevabı verdi.
“Kazanmak için gereken her şeyi kazandık. Ancak ulaşılması gereken başka birçok hedef var: Hala zaferlere açım!"

'MİLLİ MARŞIMIZI SÖYLEMEK İSTİYORUM'
VNL ve Paris Olimpiyatları 2024 yazının en önemli uluslararası etkinlikleri olacak. bunu düşünüyor musunuz?
“İki turnuvayı da kazanıp, milli marşımızı söylemek istiyorum. Türkiye'yi voleybol dünyasının en başarılı ülkesi haline getirmek için çok çalışacağım."

Yabancılardan her zaman önemli performanslar beklenen Rusya Ligi'nde bu kadar baskı altında oynamak nasıl bir duygu?
“Dışarıdan baskı görmediğimde ve kendime çok fazla baskı uygulamadığımda sahada elimden gelenin en iyisini yapabiliyorum. Sadece takıma yardım etmeyi düşündüğümde her zaman başarılı oluyorum: sayı almak ve bitirici olmak benim oyun tarzımın bir parçası."