İtalya Serie A Olivier Giroud anlaşma sağladı! Maaşı belli oldu

Olivier Giroud anlaşma sağladı! Maaşı belli oldu

10.04.2023 - 18:16 | Son Güncellenme:

Serie A ekiplerinden Milan'ın forveti Olivier Giroud'un sözleşme uzatma görüşmelerinde anlaşma sağladığı ortaya çıktı. 36 yaşındaki santrforun alacağı maaş belli oldu.

Olivier Giroud anlaşma sağladı Maaşı belli oldu

Milan forması giyen Olivier Giroud konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Fransız santrforun sözleşme uzatma görüşmelerinde Milan ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Tecrübeli forvetin Serie A devinden alacağı yeni maaş netlik kazandı. İtalyan gazeteci, gelişmenin ayrıntılarını duyurdu.

Olivier Giroud anlaşma sağladı Maaşı belli oldu

18 GOLE KATKI SAĞLADI

Olivier Giroud bu sezon Milan'da 36 maçta forma şansı buldu. Fransız santrfor bu mücadelelerde 12 kez rakip fileleri havalandırdı. 36 yaşındaki forvet takım arkadaşlarına da 6 gol pası verdi.

PAZARLIKLARDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Serie A devi Milan, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Olivier Giroud ile her konuda anlaşma sağladı. 36 yaşındaki santrforun, Milan'ın önerdiği tüm şartları kabul ettiği belirtildi. Olivier Giroud ile Milan arasındaki yeni anlaşmanın kısa süreli olduğu kaydedildi.

Olivier Giroud anlaşma sağladı Maaşı belli oldu

Fransız santrforun Milan ile önümüzdeki günlerde 1 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı aktarıldı. Olivier Giroud'un Milan'dan yıllık net 3 milyon 500 bin euroya yakın maaş alacağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Premier Lig ekibi Everton'ın da Olivier Giroud ile ilgilendiği ancak Fransız forvetin bu teklifi kabul etmediği belirtildi. Milan'da forma giymek isteyen Olivier Giroud'un bu nedenle pazarlıklarda anlaşma sağladığı aktarıldı.

Olivier Giroud anlaşma sağladı Maaşı belli oldu

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Grenoble'de futbola başlayan Olivier Giroud daha sonra Instres'te kiralık olarak forma giydi. 36 yaşındaki forvet, 2008-2009 sezonunda 150 bin euro bedelle Tours'un yolunu tuttu. Montpellier, 2010-2011 sezonu başında 2 milyon euro bedelle Olivier Giroud'u kadrosuna dahil etti. Arsenal, 2012-2013 sezonunda Olivier Giroud için 12 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Fransız forvet, 2017-2018 sezonu devre arasında Chelsea'ye 17 milyon euro karşılığında imza attı. Milan, 2021-2022 sezonu başında Chelsea'ye 2 milyon 850 bin euro bonservis bedeli ödedi ve Olivier Giroud ile anlaşma sağladı.