Konferans Ligi Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler

Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler

10.04.2024 - 16:36 | Son Güncellenme:

Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar ve takım kaptanı Konstantinos Fortounis, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde temsilcimiz Fenerbahçe yarın akşam Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma öncesi Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar ve takım kaptanı Konstantinos Fortounis basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

"TAKIM HAZIR"

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olympiakos'un teknik direktörü Jose Luis Mendilibar, maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maç öncesi takım için kararını verdiğini söyleyen İspanyol teknik adam, "Bugün antrenmanda garip bir şey olmazsa takım hazır." dedi.

"FENERBAHÇE, TÜRKİYE'Yİ GERİDE BIRAKTI"

Fenerbahçe'nin maça iyi hazırlandığını düşündüklerini söyleyen Mendilibar, "Fenerbahçe'nin bütün konsantrasyonu Konferans Ligi'nde, Türkiye'de olan problemleri bir kenara bırakmış ve bütün umutları yarınki maçta bence. Fenerbahçe'nin çok kuvvetli oyuncuları ve bunun için savaşacaklar." sözlerini sarf etti.

Taraftara hediye vermeleri gerektiğini söyleyen Mendilibar, "Bizim taraftarımıza motivasyon vermemiz lazım. Maça iyi başlamalıyız. Taraftarımıza neşe ve mutluluk vermeliyiz. Biz onları bütün maç mutlu etmeye çalışacağız." dedi.

Haberin Devamı

Son olarak odaklarının tamamen maçta olduğunu söyleyen İspanyol teknik adam, "Sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Rövanşı Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kartlardan ve ikinci maçta olacaklardan etkilenmemeyi düşünüyoruz. Yarın en iyi şekilde oynamayı düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

FORTOUNIS: GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR MAÇ

Olympiakos'un kaptanı Konstantinos Fortounis, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fortounis, "Gerçekten çok önemli bir maç. Bizim için çok büyük bir fırsat bir adım daha ileri gitmek ve bir şeyler başarmak için. Olympiakos her zaman Avrupa'da başarı elde etmek zorunda. Yarın için tamamen hazırız. İlk adımı atmaya hazırız." dedi.

"Taraftarlar bizi destekleyecekler. Stadyum dolu olacak. Başarı elde etmeye çalışacağız." diyen Yunan futbolcu, Daniel Podence'in maçta oynamayacak olmasıyla ilgili gelen sorunun ardından, "Podence takıma çok yardım eden bir oyuncu. İyi anlaşıyoruz. Ama Olympiakos'un çok büyük oyuncuları var ve bu boşluğu başarıyla doldurabilirler. Kim oynarsa oynasın takıma yardım edecek ve elinden geleni yapacak" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"OĞLUMA SÖZ VERDİM"

Son zamanlardaki performansıyla ilgili konuşan 31 yaşındaki futbolcu, "Gerçekten birkaç yıl önce sakatlık sorunum vardı, sakatlıklar beni geriye götürdü ama ben çalışmayı bırakmadım. Eski seviyeme ulaşmak istiyorum. Sağlıklı olduğum için mutluyum. Futbolu çok seviyorum. Oğluma, eskiden olduğu gibi oynadığımı görmesi için söz verdim" dedi.

Deneyimli futbolcu son olarak, "Kendi sahasında oynayan takımın maça hızlı başlaması lazım. Ama aynı zamanda rakibe dikkat etmeliyiz. Çok kaliteli futbolcuları var. Dinamik bir şekilde oyuna başlamamız çok önemli. Hızlı bir gol atmak bizim için çok önemli. Böylece maçı kazanabiliriz" diye konuştu.

Yazarlar