Galatasaray Onyekuru'nun menajerinden transfer açıklaması! 'Dönmek istiyor'

Onyekuru'nun menajerinden transfer açıklaması! 'Dönmek istiyor'

16.06.2022 - 18:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Henry Onyekuru'nun menajeri William D'avila suskunluğunu bozdu. Trabzonspor'un ilgisinin bulunduğu Trezeguet'in de temsilciliğini üstlenen William D'avila transfer dönemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. William D'avila, Henry Onyekuru için gelen transfer teklifini duyurdu. İşte detaylar...

Onyekurunun menajerinden transfer açıklaması Dönmek istiyor

Süper Lig'de kulüpler yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Henry Onyekuru ile Trabzonspor'un ilgisinin olduğu belirtilen Trezeguet'in menajeri William D'avila açıklamalarda bulundu. Radyospor'da soruları cevaplayan William D'avila transfer dönemi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

"İKİ TÜRK KULÜBÜ İLE GÖRÜŞÜYORUM"

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Peter Olayinka hakkında açıklamalarda bulunan William D'avila, "Peter Olayinka için iki Türk kulübü ile görüşüyorum. Suudi Arabistan'dan da çok ciddi bir teklif aldık. Ama Olayinka, Süper Lig'de bir kulüpte oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Slavia Prag'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Peter Olayinka'nın tercihini beklediğini dile getiren William D'avila, "İki Türk kulübü ile görüşmelerimiz çok iyi gidiyor. Oyuncu karar verecek. Suudi Arabistan'dan çok iyi para önerdiler. Oyuncu yüksek parayı mı Süper Lig'de iyi organize olmuş bir kulübü mü tercih edecek göreceğiz" yorumunu yaptı.

Onyekurunun menajerinden transfer açıklaması Dönmek istiyor

15 GOLE KATKI YAPTI

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Peter Olayinka geçtiğpimiz sezon Slavia Prag formasını 39 müsabakada terletti. 26 yaşındaki santrafor rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Peter Olayinka takım arkadaşlarına 5 asist yapma başarısı gösterdi. Nijeryalı oyuncunun Çekya temsilcisiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli santraforun güncel piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösteriliyor.

"İLGİLENDİKLERİ KANAATİNDEYİM"

Trabzonspor'un Trezeguet ile ilgilendiğini duyuran temsilci, "Trabzonspor'un Trezeguet'le ilgilendikleri kanaatindeyim. Ama sorun şu ki Aston Villa çok yüksek bir para isteyecek. Aston Villa'nın istediği parayı verebilirseniz, Trezeguet'i alabilirsiniz" açıklamasını yaptı.

İNGİLTERE'YE DÖNDÜ

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Trezeguet geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de geçirdi. 27 yaşındaki oyuncu sezonun bitmesinin ardından İngiltere'ye döndü. Aston Villa'yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mısırlı futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Onyekurunun menajerinden transfer açıklaması Dönmek istiyor

"BİRİ İSTANBUL'DAN"

Henry Onyekuru için transfer teklifleri aldığını duyuran William D'avila, "Takım ismi veremem ama görüştüğüm birkaç kulüp var. Bunlardan biri İstanbul'dan, biri İstanbul dışından. İlerleyen zamanda kendisini nerede izleyeceğimiz netleşecek" diye konuştu.

Haberin Devamı

"DÖNMEK İSTİYOR"

Nijeryalı futbolcunun yeniden Türkiye'de forma giymek istediği hakkında konuşan William D'avila, "Galatasaray dışında da somut teklif var. Onyekuru Galatasaray'da çok başarılı bir dönem geçirdi. Türkiye'ye dönmek istiyor. İstanbul'dan da kendisine talipler var" dedi.

Onyekurunun menajerinden transfer açıklaması Dönmek istiyor

"GALATASARAY'A AŞIK"

Henry Onyekuru'nun Galatasaray'da forma giydiği dönemde sarı-kırmızılı takıma verdiği katkıların altını çizen menajer, "Henry Onyekuru, Galatasaray'a aşık. Covid problemi yaşamasaydı, çok daha büyük başarılara imza atabilirdi" açıklamasını yaptı.

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Henry Onyekuru geçtiğimiz sezon Olympiakos formasını 27 müsabakada giydi. Tecrübeli futbolcu bu mücadelelerde rakip fileleri 1 kez havalandırdı. 25 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Henry Onyekuru'nun güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli oyuncunun Yunan ekibiyle olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

Salah'ın inanılmaz 2021-22 sezonu

Haberin Devamı