Fenerbahçe Osayi Samuel, Fenerbahçe'ye hayat verdi! 2 yıl sonra bir ilk

Osayi Samuel, Fenerbahçe'ye hayat verdi! 2 yıl sonra bir ilk

04.09.2023 - 00:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe zorlu Ankaragücü deplasmanında Osayi Samuel'in golüyle maçı 1-0'lık skorla kazandı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle yükselişe geçen yıldız futbolcu 2 yıl sonra da bir ilki başardı.

Osayi Samuel, Fenerbahçeye hayat verdi 2 yıl sonra bir ilk

 

Süper Lig'de 4. hafta heyecanı sürerken Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı son derece tempolu geçen mücadelenin ikinci yarısı da pozisyonlarla başladı. Fenerbahçe, 59. dakikada Edin Dzeko'nun pasıyla Osayi-Samuel'in ayağından golü buldu ve maçı deplasmanda 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

İSMAİL YÜKSEK KIRMIZI KART GÖRDÜ

Sarı-Lacivertliler, galibiyeti alsa da 84. dakikada İsmail Yüksek'in kırmızı kartıyla sarsıldı. 78. dakikada ilk sarı kartını gören İsmail Yüksek, 84. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Osayi Samuel, Fenerbahçeye hayat verdi 2 yıl sonra bir ilk

Milli oyuncu, Fenerbahçe'nin milli ara sonrası iç sahada oynayacağı Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

OSAYI'DEN 2 YIL SONRA BİR İLK

Zorlu Ankaragücü deplasmanında dakikalar 60'ı gösterdiğinde sahneye Osayi Samuel çıktı. Edin Dzeko'nun pasında sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Osayi Samuel, düzgün bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

Bu gol aynı zamanda Nijeryalı futbolcunun da dikkat çeken bir istatistiğini ortaya çıkardı. Süper Lig'de 12 Eylül 2021'den (vs Sivasspor) bu yana ilk golünü Ankaragücü filelerine gönderen Bright Osayi-Samuel (721 gün), maçtaki ilk şutunu gole çevirdi.

Haberin Devamı

Osayi Samuel, Fenerbahçeye hayat verdi 2 yıl sonra bir ilk

İSMAİL KARTAL'LA ÇIKIŞA GEÇTİ

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus ile birlikte zaman zaman forma şansı bulmakta zorlanan ve 3'lü savunma sisteminde oynamakta zorlanan Osayi Samuel, İsmail Kartal'ın yeniden teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından çıkışa geçti. Hem performans anlamında kendisini geliştiren oyuncu, tecrübeli teknik adamın da en güvendiği isimlerin başında geliyor.