Dünyadan Futbol Ozan Tufan'ın golü Hull City'e yetmedi!

Ozan Tufan'ın golü Hull City'e yetmedi!

25.08.2023 - 23:51 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship'in 4'üncü haftasında Hull City ile Bristol City arasındaki maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Ozan Tufanın golü Hull Citye yetmedi

Hull City, İngiltere Championship'in 4'üncü haftasında Bristol City'i konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlandı. Hull City'de fileleri havalandıran isim 17'nci dakikada Ozan Tufan oldu. Bristol City'nin golü 62'nci dakikada Nakhi Wells'den geldi.

Haberin Devamı

Bu sonuçla birlikte Hull City 7, Bristol City ise 5 puana yükseldi. Championship'te gelecek hafta Hull City, Leicester City'e konuk olacak. Bristol City ise Swansea City ile karşı karşıya gelecek.

4 MAÇTA 4 GOL KAYDETTİ

Milli futbolcu Ozan Tufan, İngiltere Championship’in 4’üncü hafta açılış maçında ağları havalandırarak bu sezonki toplam gol sayısını 4'e çıkardı. Hull City’nin ligin 2’nci haftasında sahasında konuk ettiği Sheffield Wednesday ağlarına 3 gol birden atarak hat-trick yapan 28 yaşındaki orta saha, Bristol City’i de boş geçmedi.

GOL KRALLIĞINDA 1’İNCİ SIRADA

İngiltere Championship’in 4’üncü haftasına girerken Hull City’de Ozan Tufan, Bristol City ağlarına kaydettiği golle ligde gol krallığında da 1’inci sıraya yükseldi. Toplamda 4’üncü maçında 4 gole ulaşan milli oyuncuyu, Southampton forması giyen Adam Armstrong ile Che Adams, Norwich City forması giyen Jon Rowe, Stoke City forması giyen Andre Vidigal ve Hull City'den Aaron Connolly 3’er golle takip ediyor.

Haberin Devamı

Ozan Tufanın golü Hull Citye yetmedi