Fenerbahçe ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz'

ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz'

08.04.2024 - 14:17 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.

Süper Kupa'nın ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'e konsantre olan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet muhabiri Senad Ok aktardı. Skorer'in Instagram canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Senad Ok, Şanlıurfa dönüşü Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un U19 takımının futbolcularını alkışladığını ifade etti.

Haberin Devamı

Senad Ok sakatlıkları bulunan oyunculardaki son gelişmeleri de aktarırken Olympiakos maçında kadar İsmail Yüksek ve Fred'in geri döneceğini ifade etti.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"SİNYALLER ALİ KOÇ'UN YENİDEN ADAY OLACAĞI YÖNÜNDE"

"Fenerbahçe protestosunu yapıp tepkisini ortaya koydu. Bundan sonra Temmuz ayındaki TFF'nin seçimli genel kurulunu bekleyeceğiz. Ali Koç dün akşam yeniden aday olacağını sinyallerini verdi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilirken amaçladığı şey bu sıkıntısını dile getirmek ve dünya basınının buna yer vermesiydi. Benim eleştireceğim konu U19 takımıyla maça çıkılması. A takımdaki yedek oyuncular sahada yer alabilirdi. Uluslararası basında bu konu yer buldu. Yavaş yavaş normale döneceğiz gibi duruyor. Federasyonun genel kurulundan sonra neler olacağını göreceğiz."

Haberin Devamı

ÖZEL | Ali Koçtan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik Tarihe geçtiniz

"İNSANLAR BELİRSİZLİK ORTAMINDAN SIKILDI"

"Başkan her zaman net birisi. Ben adayım veya değilim demesi gerekiyor. Ligden çekilmeyle alakalı olan genel kurulda U19'la sahaya çıkma fikri tepki gördü. Finale çıkılmasaydı hak mahrumiyeti cezası alabilirdi. Net konuşması lazım. Ya aday olacak ya aday olmayacak. İnsanlar bu belirsizlik ortamından sıkıldı. Bence aday olacak."

ALİ KOÇ'TAN U19 TAKIMINA: TARİHE GEÇTİNİZ

"Türkiye Kupası veya Süper Kupa olsun insanlar kongreye ligden çekilmeyle alakalı gitti. Fenerbahçe Başkanı U19 takımını yolcularken "Tarihe geçtiniz." diyerek alkışladı. Fenerbahçe sesini dünyaya duyurdu. Bakış açısına göre değişir. Ben çıkar A takımla mücadele ederdim veya hiç finale çıkmazdım."

ÖZEL | Ali Koçtan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik Tarihe geçtiniz

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR GALATASARAY'IN ATAK YPAMASINI BEKLEMİYORDU"

"Fenerbahçe cephesiyle konuştuğumda söylenen şu Galatasaraylı futbolcularla diyalog olmuş. Top Fenerbahçe'ye geçtiğinde maç tatil olacaktı. Fenerbahçeli oyuncuların Galatasaraylı oyuncuların atak yapmasını beklemediğini öğrendim. Fenerbahçeli oyuncular böyle bir atak beklemiyordu. Artık olan oldu. Bundan sonra normalleşme sürecine gireceğiz. Fenerbahçe dünya kamuoyuna sesini duyurdu ve bu istediği bir şeydi. U19'la Şanlıurfa'ya gidilmesini doğru bulmuyorum. En zor dönem geride kaldı diyebiliriz."

Haberin Devamı

ÖZEL | Ali Koçtan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik Tarihe geçtiniz

"KEŞKE DERBİ BİR BAYRAMA DÖNÜŞSEYDİ"

"Fenerbahçe'nin parayla pulla işi yok. Cezadan çekince yok. Hak mahrumiyeti cezası alabilir ama aday olmayacaksa ceza ilgilendirmiyor. Demek ki aday olacak. Maalesef zorlu bir süreç yaşandı. Birçok eleştirdiğimiz kişi var ama ana sorun TFF'dir. Tüm dünya bizi olumsuz anlamda haber yapıyor. Bir balık gördüm "Türk futbolunda kaos bitmiyor" diye. TFF seçime gidecek. Mehmet Büyükekşi, EURO 2024'ü bekliyor. Orada başarılı olunursa belki yeniden aday olabilir. Başka mantıklı bir açıklaması yok. Yorucu bir süreç. Olumsuz anlamda tarihi bir gün yaşadık. Keşke Galatasaray-Fenerbahçe derbisi bir bayrama dönüşseydi. Bunun sebebi ne Galatasaray ne Fenerbahçe sadece TFF'dir."

SAKAT OYUNCULARDA SON DURUM

"Mert Hakan'ın bugün MR'ı çekilecek. Cengiz Ünder takıma katıldı. Fred ve İsmail'in takıma katılmasını bekliyoruz. Mert Hakan dışındaki isimlerin takımda yer alabileceğini ifade edebiliriz. Orta sahayı oluşturan oyuncular oldukları için Olympiakos ve lig maçlarıyla bu isimler geri dönecek. Fenerbahçe tüm yaşananların dışında sakatlıklarla da mücadele ediyor. Sakatlarla ilgili iyi haberler olduğunu söyleyebiliriz."

Haberin Devamı

ÖZEL | Ali Koçtan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik Tarihe geçtiniz

"FENERBAHÇE AVRUPA ARENASINDA KALİTESİNİ GÖSTERİYOR"

"Fenerbahçe turu geçebilir. Gerek hakem gerek zemin olsun Fenerbahçe, Avrupa arenasında kalitesini gösteriyor. Maç keşke ertelenseydi. Bu kaos belki bu kadar olmazdı. Temsilcimize başarılar diliyoruz. Artık Süper Kupa geride kaldı ve bunun etkisinden de camianın kısa süre içinde çıkacağını düşünüyorum. Livakovic, Olympiakos maçıyla oynamaya başlar."

Yazarlar