Beşiktaş ÖZEL | Beşiktaş'ın ilk transfer bombası ortaya çıktı! Bonservisi 40 milyon euroyu gördü

ÖZEL | Beşiktaş'ın ilk transfer bombası ortaya çıktı! Bonservisi 40 milyon euroyu gördü

28.12.2023 - 11:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sıkıntılı dönemden geçen Beşiktaş yönetimi, Ocak ayı transfer harekatına şimdiden başladı. Siyah-beyazlılar bonservisi 40 milyon euroyu gören yıldız oyuncunun peşine düştü. Kanat ve 10 numara pozisyonunda görev yapabilen deneyimli futbolcunun talep ettiği rakam belli oldu.

ÖZEL | Beşiktaşın ilk transfer bombası ortaya çıktı Bonservisi 40 milyon euroyu gördü

Süper Lig'de şampiyonluk yarışına havlu atan kriz dolu günler geçiren Beşiktaş'ta ara transfer dönemi oldukça hareketli geçecek. Bir yandan teknik adam arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yönetim, diğer yandan takıma takviye yapmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Haberin Devamı

ÖZEL | Beşiktaşın ilk transfer bombası ortaya çıktı Bonservisi 40 milyon euroyu gördü

GENÇ SEMİH'İN SÖZLEŞMESİ REVİZE EDİLECEK 

Beşiktaş Yönetimi, Trendyol Süper Lig’deki ilk golünü Atakaş Hatayspor deplasmanında atarak galibiyette önemli pay sahibi olan Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini revize etmek için harekete geçti. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba dün Semih Kılıçsoy’un temsilcisiyle bir araya geldi. Aybaba görüşmede U-19 Akademi Takımı’ndan sezon başında A takım kadrosuna dahil edilen 18 yaşındaki santrforun 2025’te bitecek sözleşmesini 2028’e kadar uzatmak istediklerini bildirdi. Aybaba yeni sözleşmeyle birlikte Semih’in yıllık garanti ücretini iyileştirmeyi planlandıklarını da ifade etti.

BERNARDESCHI HAREKATI

Beşiktaş yönetiminin ilk transfer hedefinin Federico Bernadeschi olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetimin İtalyan yıldızının menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Juventus'ta yıldızı parlayan ve şu anda Kanada ekibi Toronto'da top koşturan 29 yaşındaki futbolcunun yıllık 3 milyon euro talep ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Beşiktaşın ilk transfer bombası ortaya çıktı Bonservisi 40 milyon euroyu gördü

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Siyah-beyazlıların ise bu rakamı aşağı çekmek için Bernardeschi'nin menajeriyle pazarlık yaptığı öğrenildi. Toronto ile 2026'ya sözleşmesi bulunan İtalyan futbolcu, 2017'de Fiorentina'dan Juventus'a 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

31 MAÇTA 7 GOLE KATKI

Kanatlar ve 10 numarada görev yapabilen deneyimli oyuncu, MLS'de 31 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi. İtalya Milli Takımı'nda ise 39 kez boy gösterdi, 39 maçta 6 kez ağları salladı.