Beşiktaş ÖZEL | Beşiktaş'ta Jean Onana'ya Fransa'dan 3 talip!

ÖZEL | Beşiktaş'ta Jean Onana'ya Fransa'dan 3 talip!

04.01.2024 - 19:55 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jean Onana'ya Fransa'dan 3 takımın ilgi gösterdiği öğrenildi.

ÖZEL | Beşiktaşta Jean Onanaya Fransadan 3 talip

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Jean Onana ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Genç orta saha için Fransa'dan Saint Etienne, Bordeaux ve Toulouse devreye girdi.

Haberin Devamı

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Fransız kulüpleri, Jean Onana'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Öte yandan Süper Lig'den Fatih Karagümrük ile Yunanistan ekibi PAOK da oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

23 yaşındaki orta saha sezon başında transfer olduğu Beşiktaş'ta 10 maça çıktı ve 188 dakika sahada kaldı. Jean Onana, bu karşılaşmalarda 1 asist üretti. Kamerunlu orta sahanın siyah-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Jean Onana'nın güncel piyasa değeri 3 milyon 700 bin euro.

Nkufo akademisinde futbola başlayan Jean Onana daha sonra Leixoes, Lille, Mouscron, Bordeaux ile Lens'ta forma giydi. Siyah-beyazlılar, sezon başında Jean Onana için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Yazarlar