Beşiktaş ÖZEL | Samet Aybaba'dan teknik direktör açıklaması! 'Razvan ve Mircea Lucescu...'

ÖZEL | Samet Aybaba'dan teknik direktör açıklaması! 'Razvan ve Mircea Lucescu...'

02.01.2024 - 11:26 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta Samet Aybaba, Skorer'e açıklamalarda bulundu ve gündemdeki iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

ÖZEL | Samet Aybabadan teknik direktör açıklaması Razvan ve Mircea Lucescu...

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN ANTALYASPOR'A GİTTİ

Beşiktaş Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gözler Sergen Yalçın'a çevrilmiş, Samet Aybaba da düzenlediği basın toplantısında "Sergen Yalçın, doğal aday zaten. Görüşürüz her zaman. Şu ana kadar öyle bir görüşme yapmadık ama yaparız. Sergen ile konuşmadığımız için anlaşamadık. Konuşursak anlaşırız." açıklamasında bulunmuştu. 

Ancak başarılı teknik adam Antalyaspor ile anlaşmaya vardı. Bu gelişme sonrası Beşiktaş için Genesio ve Razvan Lucescu iddiaları gündeme geldi. 

GENESİO VE LUCESCU İDDİALARI

Beşiktaş'ın Fransız teknik direktöre Bruno Genesio'ya teklifte bulunduğu ve kararını vermesi için süre verildiği iddiaları gündeme gelirken Genesio'dan olumsuz bir geri dönüş alınması halinde ise Mircea Lucescu'nun geçiş sürecinde sezon sonuna kadar takımın başında yer alması, yazın ise oğlu Razvan Lucescu'nun takımın başına geçeceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

ÖZEL | Samet Aybabadan teknik direktör açıklaması Razvan ve Mircea Lucescu...

RAZVAN LUCESCU AÇIKLAMASI

Razvan Lucescu iddialarına yönelik Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Skorer'e açıklamalarda bulundu.

Gündeme gelen iddiaların gerçek olmadığını belirten Samet Aybaba, Rumen teknik adamla herhangi bir görüşme yapılmadığını ve teknik direktör adayları arasında yer almadığını dile getirdi.

Aybaba ayrıca Razvan Lucescu'nun babası Mircea Lucescu ile de yalnızca fikir alışverişi yapıldığını söyledi.

Yazarlar