Tenis ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Becker'den Galatasaray'a övgü! 'Bayern Münih kadar iyiydi'

ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Becker'den Galatasaray'a övgü! 'Bayern Münih kadar iyiydi'

23.01.2024 - 11:39 | Son Güncellenme:

Kariyerinde 6 Grand Slam, 1 olimpiyat şampiyonluğu bulunan, bir dönem dünya 1 numarası olan efsane raket Boris Becker, Galatasaray'ı Skorer'e değerlendirdi. Bayern Münih karşısında sarı-kırmızılıları izlediğini dile getiren tenis efsanesi, Cim Bom'un performansını ve tribünlerdeki atmosferi övdü.

ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Beckerden Galatasaraya övgü Bayern Münih kadar iyiydi

Tenisin efsane isimleri arasında yer alan Boris Becker, Melbourne'de devam etmekte olan Avustralya Açık'ta, organizasyonu ekranlara taşıyan Eurosport'un yorumcuları arasında yer alıyor. Futbola olan ilgisi de bilinen ve Bayern Münih taraftarı olan Becker, yayıncı kuruluşun düzenlediği etkinlikte Skorer'in sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Bayern Münih ile Galatasaray arasında oynanan maçları izlediğini belirten Becker, sarı-kırmızılı ekibin oynadığı futbolu beğendiğini ancak bu performansın sonuca yansımadığını dile getirdi.

'Bu atmosferde oynamak her takım için zor'

Sarı-kırmızılı tribünleri öven Boris Becker "Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in Galatasaray ile yaptığı maçları izledim. İstanbul'daki maçta muazzam bir atmosfer vardı. Bayern veya başka bir takım için bu atmosferde oynamak zor. Türk takımlarının zaten hep tutkulu taraftarları oluyor. Bayern biraz şanslıydı, yakın skorlarla kazandı. Bayern taraftarı olarak turu geçtikleri için mutluyum. Turnuvanın tekrar başlayacağı tarihi iple çekiyorum" dedi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Efsane tenisçi Boris Beckerden Galatasaraya övgü Bayern Münih kadar iyiydi

'Galatasaray en az Bayern kadar iyiydi'

Galatasaray'ın bu maçlardaki performansını biraz daha açmasını istediğimiz Becker şöyle devam etti: "Bayern şanslıydı. Özellikle İstanbul'daki maçta Galatasaray en az Bayern kadar iyiydi, hatta belki biraz daha iyi olan taraftı. Ama futbol da biraz tenis gibi sonuçta skor tabelasına bakılıyor. Sadece iki pozisyona girip iki gol atan bir rakip karşısında, on gol pozisyonu bulup bir gol atabiliyorsanız maçı kaybediyorsunuz. Galatasaray sonuç odaklı bir şekilde skora ulaştığı müddetçe daha başarılı olacaktır."