Galatasaray ÖZEL - Galatasaray'da Adnan Öztürk'ten Develioğlu'na cevap! 'Kolpaçino filmeleri de beni çok güldürür'

ÖZEL - Galatasaray'da Adnan Öztürk'ten Develioğlu'na cevap! 'Kolpaçino filmeleri de beni çok güldürür'

05.05.2022 - 20:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü'nde Burak Elmas'ın yeni yönetiminde görev alacağı iddia edilen Adnan Öztürk, Skorer'den Nevzat Dindar'a özel açıklamalarda bulundu.

ÖZEL - Galatasarayda Adnan Öztürkten Develioğluna cevap Kolpaçino filmeleri de beni çok güldürür

Galatasaray'da seçim süreci hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda Burak Elmas'ın yeniden aday olacağı konusu gündeme gelirken, Adnan Öztürk'ün yeni yönetim listesinde yer alacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nde bir dönem başkan yardımcılığı görevini de üstlenen Adnan Öztürk, Skorer'den Nevzat Dindar'a özel açıklamalarda bulundu. Adnan Öztürk, Fırat Develioğlu'nun hakkında ortaya attığı iddialara yanıt verdi.

Adnan Öztürk iddialarla ilgili, "Sevgi, saygı ile şakayı ve gülmeyi çok severim ama yalandan, dolandan ve kul hakkı yemekten de, yapandan da nefret ederim. Hele tehditlere çok gülerim. Listeler verilsin diye bekliyorum. Her hamlenin zamanı var. Bu arada Kolpaçino filmleri de beni çok güldürür" diye konuştu.

Adnan Öztürk, Burak Elmas'ın yeni yönetimine gireceği iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Fırat Develioğlu, Skorer'den Nevzat Dindar'a Adnan Öztürk'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Fırat Develioğlu şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Dün Adnan Öztürk ve Metin Sinan Aslan hakkımda Zekeriya Öz gibi kulüpten ihraç edileceğim yönünde beyanlarda bulundular. Adnan Öztürk’e olayın aslını bizzat sorduğumda “ şaka olarak bu misali verdiğini söyleyerek ciddiye alınmaması gerektiğini hem şahsıma hem kamuoyuna tevdi ettiler “ öncelikle fetö ve ismim yanyana gelecek son isimlerdir. Bunu hakaret olarak algılarım. Belirtmek isterimki mizacım gereği çok gülmem şaka yapmayı da sevmem. Gerek yönetim gerekse üye arkadaşlarımıza seçim sürecinde aslı astarı olmayan ve fantastik benzetmelerle süreci sulandırmadan yürütmelerini rica ederim. Sonuçta ya seçileceğiz ya seçilemeyeceğiz. Bundan mütevelli düşmanlık etmek ve ya düşman kazanmak kimseye fayda sağlamaz.

Adriano’nun Udinese’ye Harika Golü

Yazarlar