Beşiktaş ÖZEL | Gökhan İnler, Beşiktaş'ta! İşte yeni görevi

ÖZEL | Gökhan İnler, Beşiktaş'ta! İşte yeni görevi

11.09.2023 - 10:40 | Son Güncellenme:

2016-17'de Beşiktaş'ta forma giyen deneyimli futbolcu yıllar sonra yuvaya döndü. Siyah-beyazlı kulübün Gökhan İnler planı belli oldu.

ÖZEL | Gökhan İnler, Beşiktaşta İşte yeni görevi

Beşiktaş yönetimi transferin bitmesine sayılı günler kala eski yıldızı Gökhan İnler'i renklerine kattı. Siyah-beyazlı kulübün 2016-17'de forma giyen ve şampiyonluk yaşayan 39 yaşındaki futbolcu ile ilgili planı belli oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ÖZEL | Gökhan İnler, Beşiktaşta İşte yeni görevi

95 MAÇTA 10 GOLE KATKI

Süper Lig'de en son Adana Demirspor forması giyen ve sözleşmesi sona eren Gökhan İnler, Mavi Şimşekler'de 95 maça çıktı ve 4 gol, 6 asist yaptı. Daha önce de 2016-17 yılları arasında Beşiktaş'ta mücadele eden 39 yaşındaki futbolcu, 30 maça çıkmış ve 2 asistlik performans sergilemişti.

LEICESTER FORMASIYLA UNUTULMAZ ŞAMPİYONLUK

Kariyerinde Leicester City, Napoli ve Udinese gibi Avrupa kulüplerinde de forma giyen tecrübeli orta saha, Leicester City'nin 2015-16 tarihinde yaşadığı ve 'peri masalı' olarak nitelendirilen şampiyonlukta da yer almıştı. Gökhan İnler aynı zaman Beşiktaş ve Başakşehir formasıyla da Süper Lig'de mutlu sona ulaşmıştı.

ÖZEL | Gökhan İnler, Beşiktaşta İşte yeni görevi

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE GÜNDEME GELDİ

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu sadece sahalarda değil, sosyal sorumluluk projeleriyle de gündeme geldi. İnler'in kurduğu İnler Spor ve Eğitim Vakfı (İSEV), özellikle spor ve eğitim alanlarının yanı sıra hayvanlar ve çevre için yaptığı çalışmalarla anılıyor. Sportif imkanlara sahip olamayan birçok okulun spor araç gereçlerini gideren İSEV, aynı zamanda çocukların da her türlü spor eğitimi için destek oluyor.

BU SEZON FUTBOLCU, ÖNÜMÜZDEKİ YIL SPORTİF DİREKTÖR

Gökhan İnler yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş'ta bu sezon futbolcu olarak görev yapacak. 39 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezon ise sportif direktör olması planlanıyor. 

UEFA'NIN MIP PROGRAMINA KABUL EDİLDİ

Bu sezon UEFA’nın 2 yıllık MIP (UEFA'nın milli futbolcular için düzenlediği master programı) programına kabul edilen İnler, eğitimlerini tamamladıktan sonra sezon sonunda sportif direktör olarak göreve başlayacak. UEFA'nın düzenlediği programa A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop'un yanı sıra Sami Khedira, Benedikt Höwedes, Luisao, Nemanja Vidic, Vedran Corluka, Demba Ba, Aurelien Chedjou ve Nigel de Jong gibi isimler de katılmıştı. 

ÖZEL | Gökhan İnler, Beşiktaşta İşte yeni görevi
 

Yazarlar