Fenerbahçe ÖZEL | İskoç gazeteciden olay iddia! Fenerbahçe'de Ryan Kent'in ayrılığını duyurdu: Kaçınılmaz

ÖZEL | İskoç gazeteciden olay iddia! Fenerbahçe'de Ryan Kent'in ayrılığını duyurdu: Kaçınılmaz

17.02.2024 - 12:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ryan Kent'i Glasgow Rangers döneminde yakından takip eden İskoç gazeteci Gareth Law, futbolcunun durumuyla ilgili Skorer'e değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL | İskoç gazeteciden olay iddia Fenerbahçede Ryan Kentin ayrılığını duyurdu: Kaçınılmaz

Fenerbahçe’nin sezon başında büyük ümitlerle transfer ettiği Ryan Kent, kadro dışı kaldı ve sezonun geri kalanı için bildirilen oyuncu listesinde yer almadı. İki sezon önce UEFA Avrupa Ligi'nde Glasgow Rangers formasıyla final oynayan başarılı futbolcu, A takım listesine alınmadı ve sezon sonuna kadar oynayamayacak.

Haberin Devamı

Liverpool'dan transfer olduğu Rangers'ta oyuncuyu yıllarca yakından takip eden İskoç gazeteci Gareth Law, Fenerbahçeli futbolcunun kadro dışı bırakılması ve içerisinde bulunduğu durumla ilgili Skorer'e açıklamalarda bulundu. 

Scottish Sun gazetesi yazarı, gelişmeleri şaşırtıcı bulduğunu ifade ederek şunları anlattı:

'KADRODAN ÇIKARILMASI SÜRPRİZ OLDU'

"Ryan Kent'in Türkiye'de sezonun geri kalanı için Fenerbahçe kadrosundan çıkarılması kararını öğrenmek sürpriz oldu. Geçen sezonun sonunda Rangers'tan ayrıldığında yeni bir meydan okumaya ihtiyacı olan bir oyuncu gibi görünüyordu"

ÖZEL | İskoç gazeteciden olay iddia Fenerbahçede Ryan Kentin ayrılığını duyurdu: Kaçınılmaz

'BÜYÜK YETENEKLERE SAHİP'

"Steven Gerrard'ın takımın başında olduğu ve Rangers'ın ligi kazandığı dönemde çok iyi işler yaptı ancak sonra o seviyelere ulaşmakta zorlandı. Kent büyük yeteneklere sahip ama Rangers'taki son aylarında bu potansiyelini nadiren ortaya koydu"

Haberin Devamı

'ÇOK ÖNEMLİ BİR YOL AYIRIMINDA'

"Türkiye'de formunu tekrar bulamadığını görmek üzücü ve alınan bu son karar onu kariyerinde çok önemli bir yol ayrımında bırakıyor. 27 yaşında artık parlak bir geleceği olan genç bir yetenek değil çünkü"

'TEK KULVARDA İYİ PERFORMANS ZOR'

"Eğer oynayabilirse artık sadece Konferans Ligi'nde kendini kanıtlama şansı var ancak bu kadar az hazırlıkla orada iyi performans göstermesi de kesinlikle zor olacaktır"

'İŞLER YOLUNDA GİTMEYECEK GİBİ'

"Ryan Kent için artık bundan sonra Türkiye'de işler yolunda gitmeyecekmiş gibi görünüyor ve sezon sonunda Britanya'ya dönmesi kaçınılmaz görünüyor"

Yazarlar