Beşiktaş ÖZEL | Polonya'dan Santos'a Beşiktaş göndermesi! 'Bizde yapmazdı'

ÖZEL | Polonya'dan Santos'a Beşiktaş göndermesi! 'Bizde yapmazdı'

14.01.2024 - 11:51 | Son Güncellenme:

Fernando Santos'un ilk maçının bitiminde tribünlere gitmesi ve üçlü çektirmesi, Beşiktaş'tan önceki görev yerinde yankı uyandırdı. Polonya'da böyle hareketler yapmadığına dikkat çekildi.

ÖZEL | Polonyadan Santosa Beşiktaş göndermesi Bizde yapmazdı

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetimindeki ilk maçında Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Semih Kılıçsoy, Milot Rashica ve Gedson Fernandes attı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Fernando Santos, siyah-beyazlı takımdaki dönemine üç puanla başladı. Portekizli çalıştırıcı Karagümrük maçının ardından tribünleri selamlamaya gitti, taraftarları selamlayarak 'üçlü' çektirdi.

Bu görüntüler, bir önceki görev yeri olan Polonya'da yankı uyandırdı. Fernando Santos, Polonya Milli Takımı'nın başında başarısız bir dönem geçirmiş, takım EURO 2024 eleme grubunu Arnavutluk ve Çekya'nın ardında üçüncü tamamlayarak finallere direkt katılma hakkı kazanamamıştı.

Görüntüler büyük ilgi topladı

Deneyimli teknik adamın Beşiktaş tribünlerine üçlü çektirip tezahürat yaptırdığı ilgi çeken görüntülere yer veren Polonya basınında bu anlar ile ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

'Polonya'da böyle şeyler yapmazdı'

'Son düdükten sonra Polonyalılar için hiç yapmadığı bir şeyi yapmaya karar vermesi ilginçti. Polonya'da bunu düşünmemişti. Polonya milli takım maçlarından sonra böyle davranmayı aklından bile geçirmemişti'.

Yardımcı tercihi de şaşırtmıştı

Santos'un önceki görev yerinde geçtiğimiz günlerde Türk yardımcı antrenör şaşkınlığı yaşanmıştı. Portekizli çalıştırıcının Polonya Milli Takımı'nın başındayken Polonyalı bir yardımcı düşünmediği ancak Türkiye'de ise konuya farklı yaklaşarak Serdar Topraktepe'yi ekibine dahil ettiğine dikkat çekilmişti.

 

Yazarlar