Yaz Olimpiyatları P&G umutla Tokyo’ya uğurladı

P&G umutla Tokyo’ya uğurladı

18.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

P&G’nin başlattığı Olimpik Anneler projesinde yer alan 14’ü kadın toplam 29 sporcu Tokyo’da düzenlenecek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na uğurlandı.

P&G umutla Tokyo’ya uğurladı

P&G’nin Türkiye’de spor kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı Olimpik Anneler projesinde yer alan 14’ü kadın toplam 29 sporcu Tokyo’da düzenlenecek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na uğurlandı.
Yolculuk öncesi P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Sporcularımızı olimpiyatlara uğurlarken, onları bugünlere getiren annelerine teşekkür etmek için ‘Olimpik Anneler’ pankartlarıyla ufak bir uğurlama düzenledik. Biz sporcularımıza güveniyoruz ve en iyisini yapacaklarına gönülden inanıyoruz” diye konuştu.
Milli cimnastikçi İbrahim Çolak, “Annelerimizi odağına alan Olimpik Anneler projesiyle bana ve tüm sporculara çok büyük bir manevi destek sunuyor, Tokyo’ya umutla bakmamızı sağlıyor. Bu motivasyonun değeri ölçülemez” derken, minderdeki en büyük madalya umutlarımızdan Taha Akgül, “Benim en büyük hedefim kürsünün en üst basamağına 2. kez çıkmak. Bunu bir kez başardım ve yine başarabilirim. Şimdi Olimpik Anneler projesiyle bir kez daha Umutla Tokyo’ya, Olimpiyat Şampiyonluğuna ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı