Turkish Airlines Euroleague Panathinaikos'ta Ergin Ataman çılgına döndü! Euroleague'de kabus gibi başlangıç

Panathinaikos'ta Ergin Ataman çılgına döndü! Euroleague'de kabus gibi başlangıç

21.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague'in 4'üncü haftasında Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasındaki maçta Ergin Ataman oyundan ihraç edildi. Başarılı başantrenörin büyük umutlarla geldiği Panathinaikos, Turkish Airlines Euroleague'de sezona kabus gibi başladı.

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgına döndü Euroleaguede kabus gibi başlangıç

Anadolu Efes'ten ayrıldıktan sonra Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'a imza atan Ergin Ataman, yeni takımında henüz umduğunu bulamadı. Tecrübeli başantrenör, Maccabi Tel Aviv ile oynanan karşılaşmada oyuncularının kötü performansı ve hakem kararlarına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ergin Ataman, maçın hakemlerine yaptığı yoğun itirazlar sonucunda dev mücadeleyi tamamlayamadı.

3 MAÇTA 2 MAĞLUBİYET

Turkish Airlines Euroleague ve Yunanistan'da şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Panathinaikos'ta Ergin Ataman'la sözleşme imzalandı. Tecrübeli başantrenörün Yunanistan macerası istediği gibi başlamadı. Turkish Airlines Euroleague'in 1'inci haftasında Olimpiakos'a 78-88 mağlup olan Panathinaikos daha sonra Bayern Münih engeline takılmadı.

Fenerbahçe Beko ile oynadığı karşılaşamayı 83-69'luk skorla kaybeden Panathinaikos'ta koç Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçında da bir türlü beklediği performansı yakalayamadı.

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgına döndü Euroleaguede kabus gibi başlangıç

MACCABI HIZLI BAŞLADI

Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasındaki dördüncü hafta maçına konuk takım hızlı başladı. İsrail temsilcisi ilk çeyreği 20-15 üstün tamamladı.

Haberin Devamı

Panathinaikos için esas kabus ikinci çeyrekte yaşandı. Yunanistan devi, rakibi karşısında ikinci çeyrekte sadece 9 sayı üretebildi. Maccabi Tel Aviv, soyunma odasına 39-24'lük üstünlükle girdi.

Anadolu Efes'te Ergin Ataman yaşanan bu kötü tablo sonrası oyuncularına tepki gösterdi ve soyunma odasına yöneldi.

OYUNDAN İHRAÇ EDİLDİ

Müsabakanın 3'üncü çeyreğine Maccabi Tel Aviv'in savunma yaptığı sırada Panathinaikos aleyhine verilen faul kararı Ergin Ataman'ı çok sinirlendirdi. Tecrübeli başantrenör, hakemlerin kararını değiştirmemesi sonrası adeta çılgına döndü.

Maçın hakemlerinin kararı sonrası teknik faulü bulunan Ergin Ataman'a hakemler tarafından ikinci teknik faul çaldı. Ergin Ataman maçın üçüncü çeyreğinin arası gelmeden ihraç edildi.

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgına döndü Euroleaguede kabus gibi başlangıç

Tecrübeli başantrenör kenara sinirli bir şekilde gelirken, parkeye dönerek yumruk şova başladı.

MACCABI SON SANİYEDE UZATTI

Panathinaikos maçın son anlarında muhteşem bir geri dönüşe imza attı ancak Maccabi Tel Aviv pes etmedi. Son saniyede kazanılan serbest atış kaçırıldıktan sonra potada tiplendi ve Maccabi Tel Aviv maçı uzatmaya taşıdı.

Maçın uzatma anlarını önde götüren Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos'u deplasmanda 86-81'lik skorla mağlup etti. Panathinaikos bu sezon Euroleague'de geride kalan 4 maçta 3'üncü kez kaybetti.

Haberin Devamı