Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain'de kaos! 6 yıldız birden Kylian Mbappe'ye cephe aldı

Paris Saint Germain'de kaos! 6 yıldız birden Kylian Mbappe'ye cephe aldı

08.07.2023 - 18:03 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1'in dev ekibi Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe krizi çıktı. Fransız futbolcunun yaptığı son açıklamanın ardından takımdaki 6 yıldız futbolcunun şaşırtan bir hamlede bulunduğu öne sürüldü.

Paris Saint Germainde kaos 6 yıldız birden Kylian Mbappeye cephe aldı

Lionel Messi ve Sergio Ramos gibi yıldızlarla vedalaşan Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe'nin açıklamaları bardağı taşırdı. Ligue 1 devinde Başkan Nasser El-Khelaifi'nin bonservis geliri elde etmeden takımdan göndermek istemediği Kylian Mbappe'nin açıklamasının ardından 6 yıldızın harekete geçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain'de ismi açıklanmayan 6 futbolcunun Başkan Nasser El-Khelaifi ile bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. İşte detaylar...

"ASLA TATMİN OLMADIM"

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe kısa süre önce France Football'a konuşmuştu. Genç oyuncu, Paris Saint Germain'den ayrılma olasılığına dair gelen soruya şu cevabı vermişti: "Ayrılabileceğime inanmam için bir neden var mı? Hangi formayı giyersem giyeyim, nerede oynarsam oynayayım, hangi yıl olursa olsun asla tatmin olmadım. Sadece kazanmak istiyorum, asla tatmin olmayacağım. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum."

Paris Saint Germainde kaos 6 yıldız birden Kylian Mbappeye cephe aldı

Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşamasıyla ilgili Kylian Mbappe, "Bu benim için bir soru değil. Takımı oluşturan, kadroyu organize eden insanlarla konuşmalısınız. Bu takımı kim kurdu? Ben sadece işimi olabildiğince iyi yapmaya çalışıyorum. Ligue 1'de üst üste beş kez yılın en iyi oyuncusu oldum. En fazla gol atan oyuncuydum. Bazen futbolda cam tavan denilen durumla karşılaşılır. Bu yüzden bu, benim için bir soru değil. Tepedekiler için bir soru" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

NASSER AL-KHELAIFI: YENİ SÖZLEŞME İMZALAMAK ZORUNDA

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Luis Enrique için düzenlenen imza töreninde Kylian Mbappe ile ilgili soruları cevaplamıştı. Mbappe'nin Paris Saint Germain'de kalmak istemesi halinde yeni sözleşme imzalaması gerektiğini belirten Nasser Al-Khelaifi, "Benim pozisyonum çok net. Kylian kalmak istiyorsa yeni sözleşme imzalamak zorunda. Dünyanın en iyi oyuncusunu bedava kaybetmek istemiyoruz. Bunu yapamayız" demişti.

"Mbappe asla bedava ayrılmayacağını söyledi" açıklamasını yapan Nasser Al-Khelaifi, "Bugün fikrini değiştirdiyse, bu benim suçum değil. Dünyanın en iyi oyuncusunu bonservissiz kaybetmek istemiyoruz. Bu tamamen anlaşılabilir bir durum" ifadelerini kullanmıştı.

Paris Saint Germainde kaos 6 yıldız birden Kylian Mbappeye cephe aldı

YILDIZLAR CEPHE ALDI

Fransa Ligue 1 devinde yaşananların ardından kaos çıktığı iddia edildi. RMC Sport'un haberine göre; Kylian Mbappe'nin açıklamalarının ardından bazı yıldızlar, 24 yaşındaki oyuncuya karşı cephe aldı. Paris Saint Germain'de ismi verilmeyen 6 oyuncunun, Kylian Mbappe'nin röportajı sonrası memnuniyetsizliğini dile getirdiği aktarıldı. Bu oyuncuların rahatsızlıklarını Başkan Nasser Al-Khelaifi'ye de ilettiği vurgulandı. Tecrübeli futbolcuların, Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'i küçümsediğini düşündüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Kylian Mbappe, 1 yıllık opsiyonu kullanmak istemediğini dile getirmişti. Fransız oyuncu geride kalan sezonda 43 resmi maça çıktı. Kylian Mbappe bu müsabakalarda 41 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki santrfor takım arkadaşlarına da 10 gol pası verdi.

Yazarlar