Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain'den Jorge Jesus'a şok! İşte Bernardo Silva teklifi

Paris Saint Germain'den Jorge Jesus'a şok! İşte Bernardo Silva teklifi

11.07.2023 - 08:52 | Son Güncellenme:

Fransız temsilcisi, Al Hilal'in Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği yıldız futbolcu için kesenin ağzını açtı.

Paris Saint Germainden Jorge Jesusa şok İşte Bernardo Silva teklifi

Teknik direktörlük görevine Luis Enrique'yi getiren PSG, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus'un kadrosuna katmak istediği Bernardo Silva'ya Fransız devi kanca attı. 

Haberin Devamı

ASENSIO'YU RENKLERİNE KATTILAR

Piyasa değeri 80 milyon euro olarak gösterilen Bernardo Silva, 2022-23 sezonunda Manchester City ile çıktığı 55 karşılaşmada 7 gol, 8 asist kaydetti. Hücum pozisyonuna Marco Asensio'yu transfer eden Fransız ekibinin, Bernardo Silva transferiyle de hücum bölgesini güçlendirmek istediği belirtildi. Portekizli oyuncu için önümüzdeki günlerde resmi teklif yapılacağı ifade edildi.

TEKLİF 80 MİLYON EURO

Marca'nın haberine göre; Fransız devi PSG, Manchester City forması giyen 28 yaşındaki Bernardo Silva için yaklaşık 80 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Haberde ayrıca; Manchester City'nin 2 yıllık sözleşmesi bulunan Bernardo Silva'yı kolay kolay elden bırakmayacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar