Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain'den Kylian Mbappe'ye akıl almaz teklif! Kabul ederse tarihe geçecek

Paris Saint Germain'den Kylian Mbappe'ye akıl almaz teklif! Kabul ederse tarihe geçecek

21.07.2023 - 18:23 | Son Güncellenme:

Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin PSG ile henüz geleceği netlik kazanmadı. Mbappe'yi takımda tutmak için her yolu deneyen Fransa temsilcisi, son olarak yıldız futbolcuya akıl almaz bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Öte yandan 24 yaşındaki futbolcu, bu teklifi kabul ettiği takdirde tarihe geçecek.

Paris Saint Germainden Kylian Mbappeye akıl almaz teklif Kabul ederse tarihe geçecek

Fransa Lig 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, yıldız futbolcu Kylian Mbappe'ye inanılmaz bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Öte yandan yıldız futbolcu, gelen teklifi kabul ederde adını tarihe yazdıracak.

Haberin Devamı

"ASLA TATMİN OLMADIM"

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe kısa süre önce France Football'a konuşmuştu. Genç oyuncu, Paris Saint Germain'den ayrılma olasılığına dair gelen soruya şu cevabı vermişti: "Ayrılabileceğime inanmam için bir neden var mı? Hangi formayı giyersem giyeyim, nerede oynarsam oynayayım, hangi yıl olursa olsun asla tatmin olmadım. Sadece kazanmak istiyorum, asla tatmin olmayacağım. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum."

Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşamasıyla ilgili Kylian Mbappe, "Bu benim için bir soru değil. Takımı oluşturan, kadroyu organize eden insanlarla konuşmalısınız. Bu takımı kim kurdu? Ben sadece işimi olabildiğince iyi yapmaya çalışıyorum. Ligue 1'de üst üste beş kez yılın en iyi oyuncusu oldum. En fazla gol atan oyuncuydum. Bazen futbolda cam tavan denilen durumla karşılaşılır. Bu yüzden bu, benim için bir soru değil. Tepedekiler için bir soru" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Paris Saint Germainden Kylian Mbappeye akıl almaz teklif Kabul ederse tarihe geçecek

SEZON PERFORMANSI

Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Kylian Mbappe, 1 yıllık opsiyonu kullanmak istemediğini dile getirmişti. Fransız oyuncu geride kalan sezonda 43 resmi maça çıktı. Kylian Mbappe bu müsabakalarda 41 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki santrfor takım arkadaşlarına da 10 gol pası verdi.

Paris Saint Germainden Kylian Mbappeye akıl almaz teklif Kabul ederse tarihe geçecek

HAYAL KIRIKLIĞI SEZONU

Mbappe, son beş sezonun her birini Ligue 1'de en çok gol atan oyuncu olarak bitirdi ve PSG'de geçirdiği altı sezonda beş lig şampiyonluğu kazandı. Şampiyonlar Ligi'ni kazanamayan PSG, son 16'da Bayern Münih'e yenilerek 2022-23 sezonunu sadece Ligue 1 şampiyonu olarak noktaladı.

ÇILGIN TEKLİF

Defense Central'in haberine göre, Paris Saint Germain'in Fransız yıldızı takımda tutmak için 1 milyar Euro değerinde 10 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtiliyor.

Paris Saint Germainden Kylian Mbappeye akıl almaz teklif Kabul ederse tarihe geçecek

KABUL EDERSE TERİHE GEÇECEK

Real Madrid ile bir süredir adı anılan yıldız futbolcunun bu teklifi kabul etmesi halinde en pahalı sporcu olacak. Yıldız forvet, kulübe yeni bir sözleşme imzalamayacağını ve sezon sonu takımdan ayrılacağını bildirmişti.

Haberin Devamı