Magazin Paul Pogba koruma altına alındı! Fransız basını duyurdu

Paul Pogba koruma altına alındı! Fransız basını duyurdu

19.09.2022 - 18:37 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A devi Juventus'un formasını giyen Paul Pogba'nın kardeşi Mathias Pogba ile arasında devam eden krizin ardından yeni bir gelişme ortaya çıktı. Fransız basını, 29 yaşındaki oyuncunun koruma altına alındığını duyurdu.

Paul Pogba koruma altına alındı Fransız basını duyurdu

Fransa futbolunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Paul Pogba'nın başı kardeşi Mathias Pogba'yla belaya girdi. Juventus'un yıldızı, Mathias Pogba tarafından tehdit edildi. Fransız orta saha öte yandan şantaj iddialarıyla gündeme geldi. Mathias Pogba ile Paul Pogba arasındaki futbol dünyasını sallayan krizde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mathias Pogba ile Paul Pogba arasındaki gerilim geçtiğimiz ağustos ayında başladı. Sosyal medya hesabından kardeşi Paul Pogba hakkında ifşalar paylaşacağını belirten Mathias Pogba kısa bir süre sonra çok konuşulacak bir hamlede bulundu. Mathias Pogba kardeşi Paul Pogba'nın Kylian Mbappe'yi lanetlemeye yönelik büyü yaptırdığını açıkladı. Mathiaz Pogba aynı zamanda kardeşinin kendisini hapse attırmak istediğini belirtti.

Paul Pogba koruma altına alındı Fransız basını duyurdu

PAUL POGBA'YA ŞANTAJ

Fransız basını bu skandal iddialar sonrası yeni bir gelişmeyi duyurdu. Organize bir suç örgütü çöteesi Paul Pogba'ya şantaj yaptıktan sonra gasp girişiminde bulundu. Paul Pogba'nın bu şantaj girişiminde kardeşi Mathias Pogba'nın bağlantısı olduğu yönünde polise suç duyurusunda bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

AVUKATI İDDİALARI DOĞRULADI

Paul Pogba'nın avukatı yaşananlar sonrası bir açıklama yaptı ve Paul Pogba'nın Mathias Pogba'yı suçladığını belirtti. Paul Pogba'nın avukatı açıklamasında, "Mathias Pogba'nın son dönemde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar sürpriz değil. Paul Pogba'ya yönelik tehditlere ve organize çete haraç girişimlerine katkıda bulunuyor. İtalya ve Fransa'daki yetkili makamlar bir ay önce bu duruma el koydu. Bu konuda devam eden soruşturmayla ilgili başka ilave yorum yapılmayacak" dedi.

Paul Pogba koruma altına alındı Fransız basını duyurdu

Olayla ilgili polise şikayette bulunan Paul Pogba kendisini tehdit eden ve şantaj uygulayan grubun 13 milyon dolarlık bir istekte bulunduğunu kaydetti. İddialara göre iki silahlı kişi, Paul Pogba'yı 13 yaşından bu yana gizlice koruduklarını iddia ederek Juventus'un yıldızından 13 milyon dolar talep etti.

YASAL SÜREÇ BAŞLADI, MATHİAS GÖZALTINA ALINDI

Paul Pogba'nın şantaj ve gasp suçlamalarının ardından Fransız polisi yasal süreci başlattı. Paul Pogba ve avukatının suçlularla bağlantı kurduğunu iddia ettikleri Mathias Pogba gözaltına alındı. Mathias Pogba'nın gözaltı sürecinde suçunu itiraf ettiği öne sürüldü.

YERİNİ BİLEN TEK KİŞİYDİ

Le Parisien'de yer alan habere göre; Paul Pogba'yı gasp etmeye çalışan şüphelilerden beş kişi polis tarafından gözaltına alındı. Mathias Pogba'nın da bu isimler arasında bulunduğu kaydedildi. Mathias Pogba'nın Paul Pogba'nın antrenman takvimini yakından bildiği ve şantajcılarla işbirliği yapabileceğinden şüphelenildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Paul Pogba koruma altına alındı Fransız basını duyurdu

PAUL POGBA'NIN KARTINDAN 200 BİN EURO ÇEKTİ

Paul Pogba'ya yönelik şantaj ve gasp girişiminde suçluların belirli aralıklarla görev aldığı kaydedildi. Suçlulardan birinin 100 bin euro istediği, diğer ikisinin İngiltere'de Paul Pogba'nın kartından 200 bin euro çektiği kaydedildi. Paul Pogba'nın kardeşinin tüm bu suçlamaları reddettiği ve şantaj ile gasp girişimlerinde yardım ettiğine yönelik iddialara karşı çıktığı aktarıldı.

Mathias Pogba'nın kendi isteğiyle Paul Pogba'yı tehdit ettiği ve Kylian Mbappe'ye karşı büyü iddiasının kendi insiyatifiyle yayımladığını polise aktardığı vurgulandı.

KORUMA ALTINA ALINDI

Le Parisien'den bir iddia daha geldi. Paul Pogba ve annesi Yeo Pogba'nın aile içi anlaşmazlıklar nedeniyle tehdit altında bulunduğu gerekçesiyle Fransız polis tarafından korunduğu belirtildi. 29 yaşındaki oyuncunun kardeşi Mathias ve bazı çocukluk arkadaşlarından tehditler aldığı ve gasp girişimlerine maruz kaldığı vurgulandı.

Haberin Devamı