İtalya Serie A Paulo Dybala transfer kararını verdi! Yeni maaşını duyurdular

Paulo Dybala transfer kararını verdi! Yeni maaşını duyurdular

01.08.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Paulo Dybala'nın kararını verdiği öne sürüldü. Arjantinli yıldızın yeni maaşını İtalyan basını duyurdu.

Paulo Dybala transfer kararını verdi Yeni maaşını duyurdular

Roma forması giyen Paulı Dybala hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu belirtilen yıldız futbolcunun geleceği hakkında karar verdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Paulo Dybala'nın sözleşmesinde yer alan 12 milyon euroluk serbest kalma maddesiyle ilgili de gelişme yaşandığı aktarıldı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

ROMA'YA BEDELSİZ İMZA ATTI

Instituto altyapısında futbola başlayan Paulo Dybala daha sonra Palermo ve Juventus formaları giydi. Juventus'un 2015-2016 sezonunda 41 milyon euro bonservis bedeli ödediği Arjantinli, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Roma ile anlaşma sağladı.

Paulo Dybala transfer kararını verdi Yeni maaşını duyurdular

29 yaşındaki on numara geride kalan sezonda Roma formasıyla 38 maça çıktı. Arjantinli yıldız bu müsabakalarda 18 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Paulo Dybala takım arkadaşlarına da 8 gol pası verdi.

SERBEST KALMA MADDESİ KALKTI

İtalyan basınından Corriere Dello Sport'un haberine göre; Paulo Dybala ile Roma arasındaki anlaşmada yer alan 12 milyon euroya serbest kalır maddesi dün akşam sona erdi. Galatasaray'ın da ilgilendiği Arjantinli on numaranın kendisine gelen transfer tekliflerini kabul etmediği ve Roma'da kalmayı seçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Paulo Dybala transfer kararını verdi Yeni maaşını duyurdular

Roma'nın Paulo Dybala'nın sözleşmesini 2026'ya kadar uzatmayı planladığı vurgulandı. Serie A devinin başarılı futbolcuya garanti ücret olarak 3 milyon 800 bin euro, başarı bonuslarıyla birlikte 6 milyon euroyu bulan yeni bir maaş önerisinde bulunacağı kaydedildi.

Roma ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Paulo Dybala'nın güncel piyasa değeri 30 milyon euro. Arjantin Milli Takımı'nda 38 maça çıkan 29 yaşındaki on numara, 3 gol atma başarısı gösterdi.