Pendikspor Pendikspor'da Osman Özköylü ile yollar ayrıldı

Pendikspor'da Osman Özköylü ile yollar ayrıldı

09.10.2023 - 18:24 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı.

Pendiksporda Osman Özköylü ile yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig'e bu sezon çıkan fakat oynadığı 8 maçta henüz galibiyetle tanışamayan Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. İHA'da yer alan habere göre Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı. Pendikspor'un konuya ilişkin resmi açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada "Her şey için teşekkürler Osman Özköylü!" denildi.

Haberin Devamı

Pendiksporda Osman Özköylü ile yollar ayrıldı

OSMAN ÖZKÖYLÜ 'İSTİFA ETMİYORUM' DEMİŞTİ

Pendikspor'un yollarını ayırdığı Osman Özköylü, Demir Grup Sivasspor maçından sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada görevine devam edeceğini ifade etmişti.

Osman Özköylü şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir problem olduğunu bilsem asla kulübe zarar vermek istemem. Biz bu kulübü bebekken aldık, 2 senede buraya taşıdık, büyük emek harcadık. Bu takımın başarısı için uğraşıyoruz. Kimse bize küfür etsin diye değil. Biz savaşmaya mücadele etmeye devam edeceğiz. Ne zaman bir şey yapamayacak olsam zaten o zaman oturur konuşuruz. Bu takım benim çocuğum, çocuğumu terk etmem. Doğru oynuyoruz. İyi oynuyoruz ama maalesef basit hatalar yapıyoruz. Kazanmayı biz de hak ettik ama şans onlardan yanaydı. Mücadeleye devam edeceğiz. Bu ligde bu takımı biz tutacağız. Hiçbir yere de gitmiyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu kulüp benim çocuğum. Çocuğumu terk etmeyeceğim.

Haberin Devamı

PENDİKSPOR'U TFF 1. LİG'DEN SÜPER LİG'E TAŞIDI

Kırmızı-beyazlılar, ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de 8 maça çıkarken, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı ve henüz galibiyetle tanışamadı. 25 Ekim 2021 tarihinde takımın başına geçen Özköylü, sezon sonunda takımını 1. Lig'e taşıdı. 2022-2023 sezonunda ise 1. Lig'de 67 puan toplayan Pendikspor, normal sezonu 3. tamamladı ve play-off oynama hakkı elde etti. Play-off finalinde Bodrum FK'yı mağlup eden İstanbul ekibi tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Pendikspor, 8 haftada 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 4 puanla 18. sırada yer aldı.

Kırmızı-beyazlı takımla iki lig şampiyonluğu yaşayan deneyimli teknik adam, 70 maçta 34 galibiyet, 19 beraberlik ve 17 mağlubiyet elde etti.


Yazarlar