ING Basketbol Süper Ligi Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nef'i 72-70 mağlup etti

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nef'i 72-70 mağlup etti

08.10.2022 - 15:03 | Son Güncellenme:

Basketbol Süper Ligi'nin 2. hafta mücadelesinde Galataray Nef, Pınar Karşıyaka'yı konuk etti. Son saniyesine kadar kıran kırana geçen mücadelede Pınar Karşıyaka, Sarı-Kırmızılı ekibi 72-70 mağlup etmeyi başardı.

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nefi 72-70 mağlup etti

Basketbol Süper Ligi'nin 2. hafta mücadelesinde Galataray Nef sahasında Pınar Karşıyaka'yı konuk etti. Son saniyesine kadar büyük bir mücadeleye sahne olan maçtan Pınar Karşıyaka, 72-70'lik skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

SON SANİYE ÜÇLÜĞÜ

İlk çeyreği Galatasaray 25-16 geçse de maçın 2. devresinde toparlanan Karsıyaka, devreye 42-40 geride girdi. 3. çeyrekte de çekişmeli mücadele devam ederken maçın son bölümüne İzmir ekibi 57-55 önde girmeyi başardı. Son periyodun bitimine yalnızca saniyeler varken Karşıyaka'da sahneye çıkan Sarı-Kırmızılılar'ın eski basketbolcusu Errick McCollum üç sayılık isabeti ile maçtaki dengeyi bozdu ve takımına galibiyeti getirmeyi başardı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray Nef, ligde 2. maçını da kaybederken. Pınar Karşıyaka ise 2. galibiyetini elde etti.

GALİBİYETİN MİMARI

Son saniyede kaydettiği 3 sayılık isabetin dışında 15 sayılık performans gösteren Errick McCollum, galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Galatasaray Nef'te ise Dylan Ennis'in 18 sayılık çabası takımı için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

FUTBOLCULAR YAKINDAN TAKİP ETTİ

Galatasaray Futbol Takımı da, Galatasaray Nef - Pınar Karşıyaka basketbol karşılaşmasını Sinan Erdem Spor Salonu'da takip etti. Futbolcular, basketbol karşılaşması maç başlamadan önce tek tek salona geldiler. Sinan Erdem'e gelen isimler arasında Fernando Muslera, Sacha Boey, Dubois, Rashica, Juan Mata, Torreira, Kazımcan Karataş, Barış Alper Yılmaz, Yususf Demir ve Metehan Baltacı yer aldı.

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nefi 72-70 mağlup etti

OKAN BURUK DA TRİBÜNDE

Futbolcuların yanı sıra Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, Başkan Dursun Özbek ile Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanı Vekili Erden Timur da salonda takımı desteklemek için bulundu.

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nefi 72-70 mağlup etti