Karagümrükspor Pirlo'ya sözleşme hediyesi! Dünya yıldızı ile görüşmeler başladı

Pirlo'ya sözleşme hediyesi! Dünya yıldızı ile görüşmeler başladı

15.06.2022 - 09:19 | Son Güncellenme:

Teknik direktörlüğe Andrea Pirlo’yu getiren Fatih Karagümrük, dünya yıldızının peşine düştü. Kırmızı-siyahlı takım, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen deneyimli oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı.

Pirloya sözleşme hediyesi Dünya yıldızı ile görüşmeler başladı

Volkan Demirel'le yollarını ayıran VavaCars Fatih Karagümrük, İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 

Haberin Devamı

İmza töreninde açıklamalarda bulunan ünlü teknik adam, çok önemli takımlarda forma giydiğini belirterek “Çok fazla ilişkim var, gerekirse bu ilişkilerimi kullanacağım. İtalya’da oynayan çok Türk oyuncu var. Onları takip ediyorum. Türkiye’ye gelen İtalyan teknik direktörleri de takip ediyordum. Bu yüzden buraya gelmek ilgimi çekiyordu. Oyuncular özelinde konuşmak hoşuma gitmiyor. Benim takımımdakileri tanımak istiyorum” dedi. 

ÇITAYI YÜKSEĞE ÇIKARDILAR

Takımı dünyaca ünlü teknik adam Andrea Pirlo’ya emanet eden kırmızı-siyahlı kulüp, dünya futbolunun tanınan isimleri için girişimlerde bulunuyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu kez çıtayı en yükseğe çıkardı.

Pirloya sözleşme hediyesi Dünya yıldızı ile görüşmeler başladı

DIEGO COSTA'NIN MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Hedefteki isim, adı yıllardır Süper Lig’in devleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Diego Costa... Bonservisi elinde olan ve birçok takımdan teklifler alan yıldız oyuncunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren başkan Süleyman Hurma’nın Costa’nın istediği yıllık ücreti ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

ÇİN'E GİTMEDİ

Çin’den ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden aldığı astronomik teklifleri, kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istediği için reddeden Diego Costa’nın, Karagümrük’e vereceği yanıt merak konusu. İstanbul ekibinin, listesinde önemli yıldızların bulunduğu ve ses getirecek hamlelere imza atmaya hazırlandığı belirtildi. Son olarak ülkesinde Atletico Mineiro’da oynayan Costa’nın sözleşmesi sona erdi. 34 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde.