Skorer Polat: Canaydın iyi ki bunları görmedi

Polat: Canaydın iyi ki bunları görmedi

22.03.2011 - 15:02 | Son Güncellenme:

Ölümünün birinci yılında anılan Canaydın ve derbi ile ilgili konuşan Adnan Polat'tan itiraf gibi sözler...

Polat: Canaydın iyi ki bunları görmedi

Özhan Canaydın'ın ölüm yıl dönümü vesilesiyle Radyospor canlı yayınına bağlanan Adnan Polat, Fenerbahçe yenilgisiyle ilgili olarak "Galatasaray taraftarının o muhteşem duruşunu hiç bir zaman unutamayacağım. O muhteşem staddan üzgün ayrılmaları beni çok üzdü. Keşke beni protesto etselerdi de o kadar sessiz ve üzgün gitmeselerdi" dedi.

Haberin Devamı

İYİ Kİ BUNLARI GÖRMEDİ

Radyospor'da Yalçın Dümer'in sunduğu Radyovole programına konuşan Polat, "Özhan Bey'in birinci ölüm yıl dönümü bugün ve onu çok özlüyorum. Beş yıl önce başlattığımız projelerin bir bir hayata geçtiği bir dönemdeyiz. Bunları keşke Özhan Bey de görebilseydi. Ancak futbolda aldığımız bu kötü sonuçlarla kabus gibi bir sezon yaşıyoruz, iyi ki bunları görmedi." dedi.

İşte Adnan Polat'ın çok özel açıklamaları;

ÖZHAN BEY'İ ÖZLÜYORUM

"Özhan Ağabey'le başlattığımız birçok proje vardı. Bugün hepsi bitti ve onun mutluluğunu yaşıyoruz. Özhan Ağabey'e Allah rahmet eylesin ve Allah kederli ailesine sabırlar versin. Birlikte çok şey paylaştık ve onu çok özlüyorum. Tabi zamanında fikir ayrılıklarımız da oldu. Zaten her konuda aynı fikirde olmamız mümkün değil. Ama bunlar kapalı kapılar arkasında yaşandı ve bu konular bizde kaldı. Bugünkü Galatasaray'ın içerisinde bazı arkadaşlarımızın bu tarz etik kurallara duyarlılık göstermediğini gören taraftarımız üzülüyor ama hayatta insanın başına herşey gelebiliyor."

Haberin Devamı

HERKESTEN ÇOK BEN ÜZÜLÜYORUM

"G.Saray Başkanlığı yüce bir makam. Ama bizler burada bir yolcuyuz. Ben Galatasaary'ın 33'üncü başkanıyım. Sürem dolduğumda ben de kenara çekilmesini bileceğim. Başkanlık zor bir makam ve Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu kadar büyük işlerin bittiği bir dönemde, futbolun kötü gitmesi, bütün bu işlerin üzerine gölge düşürdü. Bunu kimseye anlatamıyorum ama herkesten çok ben üzülüyorum. "

GELECEK SEZON İÇİN TRANSFER ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

"Geçtiğimiz iki haftadan bu yana futbolun üzerine daha çok düşüyorum ve gelecek yılın transfer planlamasını şimdiden yapıyoruz. Şunu belirtmeliyim ki gelecek sezon Galatasaray taraftarları ve tüm Türkiye bambaşka bir Galatasaray takımı izleyecek. Çünkü bunu hakediyorlar. "

KEŞKE BENİ PROTESTO ETSELERDİ

"Son haftalarda, özellikle de son maçta, Galatasaray taraftarının o muhteşem duruşunu hiç unutamayacam. O muhteşem staddan üzgün ayrılmaları beni çok üzdü. Keşke beni protesto etselerdi de o kadar sessiz ve üzgün gitmeselerdi. Ama maalesef futbolun ilahları biraz bizim yanımızda değil gibi görünüyor. kazanabileceğimiz son üç dört maçı çok kötü birşekilde kaybettik. Ama yapılması gereken işler dururken benim bir kenenara çekilip üzüntümü yaşamak gibi bir lüksüm yok. inşallah bundan sonrası hayırlı olur. "

Haberin Devamı

Radyospor