Galatasaray Premier Lig'den Galatasaray'a orta saha! Transferiyle rekor kırmıştı, kiralanıyor

Premier Lig'den Galatasaray'a orta saha! Transferiyle rekor kırmıştı, kiralanıyor

05.07.2022 - 08:19 | Son Güncellenme:

Yeni sezonu teknik direktör Okan Buruk yönetiminde açan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Uzun süredir orta sahada eksiklik hisseden Aslan aradığı ismi Premier Lig'de buldu. Rekor rakam kulüp tarihine geçerek transfer olan yıldız ismin takımdan ayrılmasına sıcak bakılırken sarı-kırmızılılar devreye girdi.

Premier Ligden Galatasaraya orta saha Transferiyle rekor kırmıştı, kiralanıyor

Galatasaray'da orta saha arayışları tüm hızı ile devam ediyor. Geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, birçok orta saha adayı ile görüşme yapıyor.

Haberin Devamı

KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU
Galatasaray'ın Avusturya'daki birinci etap kamp çalışmaları ve maç programı belli oldu. Sarı-kırmızılılar, 7 Temmuz Perşembe saat 14.00'te sponsorumuz Türk Hava Yollarına ait özel bir uçakla Avusturya'nın Graz kentine gidecek. Oradan da karayoluyla Bad Waltersdorf kasabasına geçecek ve ilk çalışmasını yapacak.

19 Temmuz'a dek burada birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray, 4 hazırlık maçı oynayacak.

Avusturya'daki maç programı şu şekilde:

9 Temmuz Cumartesi 20.30 Avusturya ekibi Sturm Graz. (Stat: Merkur Arena)

13 Temmuz Çarşamba 20.00 Macaristan'dan MOL Fehervar (Stat: Profertil Arena Hartberg)

16 Temmuz Cumartesi 20.00 Çekya temsilcisi Sigma Olomouc (Stat: Profertil Arena Hartberg)

Haberin Devamı

19 Temmuz Salı 19.00 Çekya ekibi Pardubice (Stat: Sportzentrum Graz-Weinzödl)

Galatasaray 19 Temmuz gecesi İstanbul'a dönecek ve 26 Temmuz'daki ikinci etap yurt dışı kampına dek hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam edecek.

YENİ YARDIMCI GARCİA

Cim-Bom’da Teknik Direktör Okan Buruk’un ekibine İspanyol yardımcı antrenör geldi.

Ismael Garcia önümüzdeki sezon Buruk’un yardımcısı olarak görev yapacak. Galatasaray’da oyuncular pazar gününü dinlenerek geçirdi. Yorgunluk atan sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde bugün çift antrenman gerçekleştirecek.

TANGUY NDOMBELE HAMLESİ
Cim-Bom'un gündemindeki son isim ise Tottenham'da forma şansı bulamayan Tanguy Ndombele... Galatasaray, Fransız yıldızı kiralamak istiyor. 25 yaşındaki oyuncu da İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor.

Sky Sports'tan Michael Bridge'in haberine göre; 25 yaşındaki oyuncu, Antonio Conte'nin gözünden düştükten sonra geçen sezon ara transfer döneminde 6 aylığına Lyon'a kiralanmıştı. İngiliz ekibi, 3 yıl daha sözleşmesi olan oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. Tottenham'ın bu yaz Ndombele için teklifleri dinlemeye istekli olduğu bildiriliyor.

KİRALAMAK İSTİYOR
Ayrılmasına sıcak bakılan yıldız isim için sarı-kırmızılar devreye girdi. Çıkan haberlerde Aslan'ın yıldız isme ilgi duyduğu, kiralama formülünün masada olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Premier Ligden Galatasaraya orta saha Transferiyle rekor kırmıştı, kiralanıyor

KULÜP TARİHİNE GEÇEN TRANSFER
2019-20 sezonu başmda Tottenham'a tam 60 milyon euro karşılığında transfer olan Tanguy Ndombele kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti.

Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 30 milyon euro. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 70 milyon euro serbest kalma maddesi bulunuyor. Ndombele, geçtiğimiz sezon Lyon'da 30 maça çıktı 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

PORTEKİZ'DEN NOVAIS İDDİASI
Orta saha arayan Galatasaray için Portekiz basınından da flaş bir iddia geldi. San-Kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık forma giyen Joao Novais'i gündemine aldı. Braga'da kadroda düşünülmeyen oyuncunun Portekiz ekibinden ayrılacağı ifade edildi.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da 35 maçta çıktı. Başarılı isim 3 gol 8 asistlik performans sergilemişti. Portekizli oyuncunun Braga ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Joao Novais'in güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Haberin Devamı