E-Spor PUBG'ye kış haritası geliyor!

PUBG'ye kış haritası geliyor!

11.06.2018 - 10:47 | Son Güncellenme:

Los Angeles'da düzenlenen E3 2018 oyun fuarında düzenlenen bir basın toplantısında PlayerUnknown's Battleground'un yeni kış haritasının 4. harita olarak oyuna dahil edileceği bilgisi paylaşıldı.

PUBGye kış haritası geliyor

Zübeyr Bozkurt / Skorer

Haberin Devamı

Oyun ilk olarak Erangel haritası ile yola çıkmıştı, daha sonra çöl olarak bildiğimiz Miramar eklendi ve son olarak uzun süredir test aşamasında olan Sanhok (4x4) duyuruldu. 22 Haziran itibariyle PC üzerinden oynanabilecek olan Sanhok (4x4) haritasından sonra boş durmayan PUBG Corp. kış haritasının çalışmalarına başladı ve resmi twitter hesabından kısa bir video yayımladı. Yayımlanan videolarda kış haritasının yanı sıra çok enteresan bir detay göze çarptı, yıl sonu itibari ile PUBG'de taşınabilir bir kalkan yer alacak.

PUBGye kış haritası geliyor

Özellikle 2018 yılında bir çok oyuncusunu oyun içindeki optimizasyon sorunları ve yine oyun içindeki buglardan dolayı Fortnite'a kaptıran PlayerUnknown's Battleground, son güncelleme ile beraber bir çok bug ve sorunu çözmüşe benziyor. Yeni harita ve eşyalarla beraber bir kez daha oyuncuların ilgi odağı olmayı hedefleyen PUBG Corp. bakalım hedefine ulaşabilecek mi?

Haberin Devamı

PUBGye kış haritası geliyor

Yazarlar