Beşiktaş Quaresma yok, Cenk ilk 11’de

Quaresma yok, Cenk ilk 11’de

28.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa maçının ardından ağrıları yüzünden hafta boyunca takımla birlikte düzenli antrenman yapamayan Ricardo Quaresma bugün Gaziantepspor’a karşı forma giyemeyecek.

Quaresma yok, Cenk ilk 11’de

Kartal, Gaziantepspor maçının son hazırlığını dün sabah gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı futbolcular, ısınma ve istasyon koşularının ardından açma-germe hareketeleri yaptı. Dar alanda pas çalışmaları ile devam eden antrenman tam sahada oynanan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

Haberin Devamı

Quaresma yok, Cenk ilk 11’de
Kasımpaşa maçının ardından ağrıları yüzünden hafta boyunca takımla birlikte düzenli antrenman yapamayan Ricardo Quaresma bugün Gaziantepspor’a karşı forma giyemeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in takımla birlikte Gaziantep’e gidecek olan Portekizli yıldızı sakatlığı yüzünden kadroya almayacağı belirtildi. Quaresma’nın yokluğunda Aboubakar’ı sağ kanatta görevlendirmesi beklenen Güneş, Cenk Tosun’a gol bölgesinde şans tanıyacak.

Antep’e hücum!

Havayolu şirketleri bugün için Gaziantep’e ek seferler koydu. Beşiktaşlı taraftarların yoğun talebini dikkate alan şirketlerden THY, Atatürk Havalimanı çıkışlı rutin uçuşlarının yanı sıra bugün saat 11.30, 12.45, 13.20, 13.30 ve 14.00’te, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise saat 12.00’de Gaziantep’e sefer düzenledi.
Anadolujet ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 06.55 Gaziantep’e ek sefer gerçekleştirecek. Havayolu şirketlerinin maçın ardından İstanbul’a dönecek yolcuları da dikkate alarak bu güzergaha ek uçuşlar düzenleyeceği ifade edildi.
‘Yönetim istifa’
Gaziantepsporlu taraftarlar, Kırkayak Parkı’nda bir araya gelerek yönetimi istifaya çağırdı. Yaklaşık 60 kişilik grup, kırmızı-siyahlı takımın 27 yıl sonra Süper Lig’den düşmesi nedeniyle Beşiktaş maçı öncesi Başkan İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu istifaya davet etti.

Haberin Devamı

Necip Uysal’ın 3. şampiyonluğu

Kartal bugün zaferini ilan ederse Necip Uysal 3. kez şampiyonluk sevinci yaşayacak. 2008-2009’da şampiyon olan kadroda yer alan Necip geçen sezonun ardından 2016-2017’de de kupayı kaldırma fırsatı bulacak.Atınç, Beck, Atiba Cenk Tosun, Tosic, Rhodolfo, Marcelo, Oğuzhan, Quaresma, Tolgay ve Tolga ikinci kez şampiyonluk görecek.
Sezon başında transfer edilen Adriano, Talisca, Caner, Fabri, Gökhan Gönül, Gökhan İnler ve Aboubakar da ilk şampiyonluklarını yaşayacak. Demba Ba, Babel, Ömer, Mitrovic ve Aras da ilk kez şampiyonluk elde edecek.
Orman ve Güneş tarihin eşiğinde
Beşiktaş şampiyon olursa Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş kulüp tarihine geçecek. Kartal’ı geçen sezon zafere uçuran Güneş bu sene aynı başarıyı tekrarlarsa üst üste iki sezon şampiyonluk yaşayan ilk Türk teknik direktör olacak. Beşiktaş aynı zamanda 24 yıllık üst üste şampiyonluk hasretini de noktalayacak. Fikret Orman ise Beşiktaş’ta efsane başkan Süleyman Seba’dan sonra üst üste şampiyonluk yaşayan ilk başkan olacak. Siyah-beyazlı takım mutlu sona ulaşırsa Orman, Seba’nın ardından 2’de 2 yapan ilk başkan olarak tarihi bir başarıya imza atacak.
Beşiktaş geçtiğimiz sezonu 79 puanla bitirdi. Siyah-beyazlılar bitime iki hafta kala iki maçını da kazansa dahi bu sezonu en çok 77 puanla tamamlayabilecek ancak yine ipi göğüsleyen taraf olacak.

Yazarlar