Beşiktaş Rachid Ghezzal'den Gaziantep FK ve Hatayspor yorumu

Rachid Ghezzal'den Gaziantep FK ve Hatayspor yorumu

31.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı, Fenerbahçe maçına galibiyet hedefiyle çıkacaklarının altını çizdi, “Sahada yüzde 100’ümüzü vereceğiz. Kendimi iyi hissediyorum ve kalan maçlarda gerçek Rachid Ghezzal’ı göstermek istiyorum” ifadeleri kullanıldı.

Rachid Ghezzalden Gaziantep FK ve Hatayspor yorumu

Rachid Ghezzal, Fenerbahçe derbisinden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yaptıklarını dile getirdi. Antrenmandan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

- Çok önemli bir maça çıkacağız. Derbiler her zaman büyük öneme sahiptir. Yüzde 100’ümüzü vereceğiz. Sakatlıktan döndükten sonra iyi çalışıyorum, kendimi iyi hissediyorum. Taraftarımızın bizimle beraber olmaması kötü bir şey ama deplasmanda kazanarak onları mutlu etmeye çalışacağız.

- Hocamızla iletişimimiz çok iyi. Sürekli durumumu takip ediyor. Sakatlık dönemim yüzünden benim için zor bir sezon oluyor. Sezonun bitmesine 9-10 maç kaldı. Kalan maçlarda takıma faydalı olmak istiyorum. Elimden geldiği kadar gerçek Rachid Ghezzal’ı göstermeye çalışacağım.

- Herkesin bildiği gibi derbiler şartlar ne olursa olsun önemlidir. Matematiksel olarak rakipleri yakalama şansınız olmasa bile bu maçları kazanmak isterseniz. Fenerbahçe iyi takım ancak biz galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Üç puan alarak sezonun kalan bölümü için özgüven kazanmayı hedefliyoruz. Bu sezon evimizde büyük maçları kazanamadık ama inşallah pazar günü üç puanı taraftarımıza hediye edeceğiz.

Haberin Devamı

- Uzun sakatlık sürecinin ardından sahalara dönüş kolay değil. Kariyerimin başında benzer bir ameliyat yaşamıştım. Şu an kendi seviyeme gelmeye çalışıyorum. Birkaç hafta önce kas sakatlığı yaşamıştım. Bunun ameliyat geçirdiğim sakatlıkla bir ilgisi yoktu. Sakatlık veya hastalık yüzünden dışarıda kalmak çok üzücü. Yeniden takıma katıldığım için çok mutluyum.

"DEĞİŞİKLİK YAŞANIRSA"

Ghezzal, Hatayspor ve Gaziantep’in oynadığı maçların geçersiz sayılması halinde Beşiktaş’ın önemli bir avantaj yakalayacak olmasıyla ilgili soruyu da yanıtladı. Yıldız futbolcu, “Şu an Fenerbahçe, Galatasaray’ı biz de Fenerbahçe’yi takip ediyor gibiyiz. Hatay ve Gaziantep’in maçlarıyla ilgili değişim olursa biz de ligi daha iyi bir noktada bitirmeyi hedefleriz” dedi.

TAYYİP TALHA MUTLULUĞU

Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta sakatlığı düzelen Tayyip Talha Sanuç takımla birlikte çalıştı. İstanbulspor’la oynanan son lig maçında arka adalesinden sakatlanan genç stoper yoğun tedavi programıyla iyileşti ve dün takıma dönüş yaptı. Tayyip’in pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbide ilk 11’de forma giyebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Milli takım kampından dönen Saiss’in teknik heyetten özel izin aldığı ve bu nedenle antrenmana çıkmadığı bildirildi. İstanbul’a henüz dönmeyen Masuaku ve Muleka’nın ise bugün yapılacak çalışmaya katılacakları ifade edildi.