Basaksehir RAMS Başakşehir, Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katıyor

RAMS Başakşehir, Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katıyor

28.08.2023 - 22:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılarak Torino'nun yolunu tutan Emirhan İlkhan, RAMS Başakşehir ile anlaşma sağladı.

RAMS Başakşehir, Emirhan İlkhanı kadrosuna katıyor

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılarak İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun yolunu tutan Emirhan İlkhan bir senelik İtalya macerasının ardından Türkiye'ye dönüyor. RAMS Başakşehir, Emirhan İlkhan transferi için Torino ile anlaşma sağladı. Emirhan'ın kısa süre içinde Türkiye'ye gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDI! SERBEST KALMA BEDELİ TARTIŞMA YARATTI

2021-2022 sezonunun sonuna doğru düzenli bir şekilde Beşiktaş forması giymeye başlayan Emirhan İlkan performansıyla adından kısa süre içinde söz ettirdi. Genç oyuncu siyah-beyazlıların 2022-2023 sezonu planlamasında önemli bir yere sahipti. Bu dönemde Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde 4.5 milyon euroluk serbest kalma bedeli olduğu ortaya çıktı.

Özellikle İtalyan ekipleri Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelini karşılamaya hazır olduklarını iletti. Yapılan görüşmelerin ardından Emirhan, 4.5 milyon euro bedelle Torino'ya transfer oldu.

Emirhan İlkhan'ın 4.5 milyon euroya Torino'ya transfer olmasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar yönetime tepki göstermişti.

Haberin Devamı

RAMS Başakşehir, Emirhan İlkhanı kadrosuna katıyor

İTALYA'DA ARADIĞINI BULAMADI

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılarak Torino'nun yolunu tutan Emirhan İlkhan, İtalya'da aradığını bulamadı. Genç yıldız Torino'da gözden düştü devre arasında Sampdoria'ya kiralandı. Emirhan, Sampdoria'da da düzenli olarak forma giyemedi. Genç oyuncu Torino ve Sampdoria formalarıyla toplamda 12 lig maçına çıkarken sadece 190 dakika sahada kalabildi.

Emirhan İlkhan söz konusu karşılaşmalarda gol ve asist katkısında bulunamadı.

RAMS Başakşehir, Emirhan İlkhanı kadrosuna katıyor

BİR YIL SONRA TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Emirhan İlkhan'ı kiralık olarak kadrosuna katıyor. A Spor'da yer alan habere göre İstanbul ekibi, 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun kiralık transferi için Torino ile anlaşma sağladı.

Başakşehir'in genç oyuncunun transferini kısa süre içerisinde tamamlaması bekleniyor. Emirhan İlkhan, geçen yıl 4.9 milyon euro bedelle Beşiktaş'tan Torino'ya transfer olmuştu.

Genç oyuncu, geçen sezonun ikinci yarısını da kiralık olarak Sampdoria'da geçirdi.

Yazarlar