Dünyadan Futbol Rangers'ta Rıdvan Yılmaz gelişmesi! Ayrılmasına şartlı onay

Rangers'ta Rıdvan Yılmaz gelişmesi! Ayrılmasına şartlı onay

20.01.2024 - 14:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Rıdvan Yılmaz'ın geleceği için İskoç ekibi Rangers'ta sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Rangersta Rıdvan Yılmaz gelişmesi Ayrılmasına şartlı onay

Galatasaray'ın ara transferde öncelik verdiği bölge olan sol bek için çalışmalar sürüyor. Eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, sarı-kırmızılıların bu bölge için düşündüğü isimlerden bir tanesi. Ancak kulübü Rangers oyuncuyu kolay bırakmak istemiyor.

Haberin Devamı

KOPENHAG KARŞISINDA TAKIMIN İYİLERİNDENDİ

Rıdvan Yılmaz son olarak takımının Kopenhag ile yaptığı hazırlık maçında forma giydi ve sahanın iyileri arasındaydı. İskoç ekibinin teknik direktörü Philippe Clement 22 yaşındaki futbolcunun bu maçtaki performansından son derece memnun kaldı.

'KENDİNİ KUÜBE ADAMIŞ DURUMDA'

Belçikalı çalıştırıcı, Rıdvan Yılmaz'ın Hertha ve Kopenhag maçındaki performanslarını şöyle değerlendirdi: "Kendini kulübe ve burada yapması gerekenlere adamış durumda. Aksi takdirde sahada olmaz, Hertha ya da Kopenhag'a karşı hazırlık maçlarında kesinlikle oynamazdı".

BARISIC TEK SOL BEK

Türk futbolcunun takımdan ayrılması durumunda Rangers'ta aynı mevkinin oyuncunun olarak geniş kadroda geriye sadece Borna Barisic kalacak. Teknik direktör Clement'in bu konuda kulüp yönetimine, Rıdvan'ın ayrılmasına ancak yerine yeni bir sol bek transfer edilirse onay vereceğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

BONSERVİS GELİRİYLE YENİ TRANSFER

Bu transferi gerçekleştirecek parayı yine Rıdvan Yılmaz transferinden elde edeceği gelire bağlayan İskoç ekibi, bu yüzden oyuncuyu kiralık olarak değil; bonservisiyle göndermeyi öncelik olarak belirledi.

Yazarlar