Fenerbahçe Rangers'tan Ryan Kent için Fenerbahçe açıklaması! 'Kendi aramızda konuştuk'

Rangers'tan Ryan Kent için Fenerbahçe açıklaması! 'Kendi aramızda konuştuk'

05.05.2023 - 19:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk hesapları yaparken diğer yandan da gelecek sezon transfer planlaması için çalışmalara başladı. Son zamanlarda ismi sıkılıkla sarı-lacivertli kulüp ile geçen Ryan Kent için resmi açıklama geldi.

Rangerstan Ryan Kent için Fenerbahçe açıklaması Kendi aramızda konuştuk

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Sarı-lacivertli kulüp diğer yandan da gelecek sezon transfer planlamasını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin anlaştığı yönünde haberler çıkan Ryan Kent için Rangers'tan açıklama geldi.

Haberin Devamı

LİSTEYE ALINDI

Sarı-lacivertliler, Glasgow Rangers'ta forma giyen Ryan Kent'i listeye aldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve serbest kalacak. Yönetim, İngiliz futbolcunun durumunu yakından takip ediyor ve şartlarını soruşturuyor. Rangers'tan yıllık yaklaşık 1 milyon Sterlin kazanan Ryan Kent'in tek talibi Fenerbahçe değil. İngiltere Premier Lig ekipleri de 26 yaşındaki futbolcu ile ilgileniyor.

Rangerstan Ryan Kent için Fenerbahçe açıklaması Kendi aramızda konuştuk

KENT'İN KARİYERİ

11 Kasım 1996 doğumlu Ryan Kent, İngiltere Premier Lig'in dev kulübü Liverpool altyapısında yetişti. Coventry City, Freiburg, Bristol City, Rangers gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen Kent'in, 2019'da Rangers tarafından bonservisi alındı. İskoç ekip Kent için 7.2 milyon Euro ödedi.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent, bu sezon 44 resmi müsabakaya çıktı. İngiliz futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 10 kez gol pası verdi.

İskoç ekibinin teknik direktörü Michael Beale, Kent için çıkan Fenerbahçe haberleri hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin Ryan Kent haberleri için teknik patron Beale, "Bunun doğru olduğunu sanmıyorum. Alfredo Morelos ve Ryan Kent birkaç yıldır önemli oyuncular ve bunu kendi aramızda konuştuk" dedi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2018 yılından bu yana Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Rangerstan Ryan Kent için Fenerbahçe açıklaması Kendi aramızda konuştuk