İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Ancelotti'den uyarı

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Ancelotti'den uyarı

01.11.2023 - 17:53 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de transfer olmasının ardından üst üste geçirdiği iki sakatlık sebebiyle henüz resmi karşılaşmalarda süre alamayan Arda Güler, eflatun-beyazlılarla ilk maçına çıkmak için geri sayıma geçti. Genç yıldız Ancelotti ile özel görüşme gerçekleştirdi.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottiden uyarı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmasının ardından önce ABD kampında sakatlanarak ameliyat olan Arda Güler, Las Palmas ile oynanacak karşılaşma öncesinde takımla antrenmanlara başlamıştı. Las Palmas maçı öncesi sol arka adalesinden sakatlanarak formasından bir süre daha uzak kalan Arda Güler yaklaşık 3 haftadır takımla antrenmanlara başladı.

Haberin Devamı

Carlo Ancelotti ile görüşen Arda Güler'in forma giymek için sabırsızlandığı ifade edilirken bu konuda aceleci davranmayacağı ifade edildi. Genç yıldızın bir süre daha fiziksel açıdan güçlendikten sonra oynayabileceği aktarıldı. İspanya'dan AS, Arda Güler'in Real Madrid antrenmanlarında ilgi odağı olduğunu belirterek milli yıldızın forma giyebileceği maçları okuyucularına aktardı.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottiden uyarı

"ÜÇ MAÇTAN BİRİNDE OYNAYACAK"

AS'ta yer alan habere göre sakatlığını tamamen atlatan ve antrenmanlarda dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'in Rayo Vallecano, Braga ve Valencia maçlarında süre alabileceği belirtildi. Arda Güler'in Real Madrid antrenmanları ile birlikte takım arkadaşlarıyla arasındaki fiziksel açığı kapatmaya çalıştığı da aktarıldı.

Haberin Devamı

"DOKTORLAR ONAY VERDİ!"

Ayrıca Defensa Central'de yer alan habere göre Ancelotti ve doktorlar arasında yapılan görüşmeden Arda Güler'in süre almasına onay çıktı. Habere göre Arda Güler forma giyme konusunda ısrarcı olmayacak ve zamanla takımda süre almaya başlayacak. Ayrıca Ancelotti'nin Arda Güler'e ilk maçında yaklaşık 25 dakika süre vermeyi planladığı da aktarıldı. Arda Güler'in zamanla 90 dakika sahada olacak şekilde süre almaya başlayacağı belirtilen haberde "Bu Arda Güler'in sakatlığının yeniden nüksetmemesi ve fiziken daha güçlü olması için müthiş bir yol" ifadesi kullanıldı.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottiden uyarı

"ARDA GÜLER ÜZERİNDEKİ BASKIYI KALDIRDI"

İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'in kendisinden beklentileri karşılamak ve Real Madrid forması giymek için sabırsızlandığı belirtilirken oyuncunun Ancelotti'nin kendisine olan güveni sonrası üzerindeki baskıyı kaldırdığına yer verildi.

Ancelotti'nin sık sık Arda Güler ile konuşarak kendisini kanıtlamaya ihtiyacının olmadığı aktarıldı. Haberin detayında "Carlo Ancelotti ona sürekli bunu söylüyor ki oyuncu sahaya herhangi bir baskı altında kalmadan çıkabilsin. Bu daha sonra sahip olduğu tüm potansiyeli ve kaliteyi gösterdiğinde olacak ama şu anda öncelikli olan onun rekabet ritmine girmesi ve fiziksel olarak güçlenmesi gerekiyor çünkü futbolculuk nitelikleri mükemmel." denildi.

Haberin Devamı

"8 KASIM TARİHİNDE SAHADA OLACAK"

Yaklaşık 3 haftadır takımla çalışmalarını sürdüren Arda Güler'in ilk maçı merakla beklenirken El Chiringuito TV muhabirlerinden Edu Aguirre, Arda Güler'in 8 Kasım'da Braga ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında süre alabileceğini belirtti.

Edu Aguirre, "Bana Güler'in dönüşü için bir tarih verdiler... Arda Güler, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Braga maçında kadroda yer alacak. Takımla yavaş yavaş antrenman yapıyor. Santiago Bernabéu'da Braga'ya karşı oynanacak maçta süre alabilir." dedi.

Habere göre Arda Güler, Braga maçından 72 saat önce Real Madrid'in Rayo Vallecano'yu konuk edeceği maçta da kadroda yer alabilir. Rayo Vallecano maçı için belirsizlik sürerken Braga maçında milli yıldızın kesin olarak kadroda kendine yer bulacağı kaydedildi.

Real Madridde Arda Güler gelişmesi Ancelottiden uyarı