İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler için müjde! İşte dönüş tarihi

Real Madrid'de Arda Güler için müjde! İşte dönüş tarihi

27.08.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile Avrupa'nın devlerini peşine takan ve Real Madrid'de transfer olan Arda Güler için müjdeli haber geldi.

Real Madridde Arda Güler için müjde İşte dönüş tarihi

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, geçirdiği sakatlık sonrası ameliyat olmuştu. Genç futbolcudan müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

REKOR BONSERVİSLE GİTTİ
İki kulübün de takımına katmak istediği 18 yaşındaki genç yıldız, seçimini Real Madrid'den yana kullanırken Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'luk bonservis geliri kazandırdı.

KAMPTAN AYRILDI
Madrid ekibinin taraftarlarının da sahaya çıkmasını heyecanla beklediği genç yıldız, hazırlık turnuvasında süre alamamıştı. Real Madrid'in Temmuz ayında ABD'deki kampında yapılan sezon öncesi hazırlıklarında sakatlık yaşayan 18 yaşındaki yıldız, dizinden operasyon geçirdi.

EN İYİLER LİSTESİNDE YER ALIYOR
CIES, 19 yaş altı en yüksek piyasa değeri olan futbolcuların listesini yaptı. Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Arda Güler, listede yer almayı başardı.

Haberin Devamı

İşte o isimler;

1) YOUSSOUFA MOUKOKO
2) VITOR ROQUE
3) RICO LEWIS
4) EVAN FERGUSON
5) ENDRICK
6) FACUNDO BUONANOTTE
7) STEFAN BAJCETIC
8) WARREN ZAIRE EMERY
9) ARDA GÜLER
10) ELIESSE BEN SEGHIR

EYLÜL SONUNDA GERİ DÖNÜYOR
Arda'nın geri dönüş tarihiyle ilgili İspanyol AS'tan iddia geldi. Buna göre genç futbolcunun geri dönüş tarihi eylül ayının sonunu bulacak.

ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK
İspanyol basınında yer alan habere göre; yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edilen 18 yaşındaki yetenekli futbolcunun, beklenenden daha kısa sürede iyileşme gösterdiği ve takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

'ÇABUK İYİLEŞİYOR, BOĞA GİBİ...'
Haberde; Türk yıldızın bu kadar çabuk iyileşmesinin beklenmedik bir gelişme olduğu ve teknik direktör Ancelotti'nun bu durumdan mutlu olduğu vurgulandı.

Ayrıca haberde kulüp doktorlarının, Arda Güler hakkındaki "Çok çabuk iyileşiyor. Boğa gibi..." ifadelerine de yer verildi.

İLK MAÇ İÇ SAHADA
Eylül ayı sonunda Real Madrid'de ilk kez süre alacağı öngörülen Arda Güler'in, iç sahada oynanacak Las Palmas maçında siftah yapmasının beklendiği vurgulandı.