Fenerbahçe Real Madrid'de Arda Güler için plan değişikliği! İspanyollar yazdı

Real Madrid'de Arda Güler için plan değişikliği! İspanyollar yazdı

10.02.2024 - 16:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Real Madrid'de transfer olan Arda Güler beklediği süreyi henüz bulamadı. İspanyol kulübünde Arda Güler ile ilgili plan değişikliğine gidildiği iddia edildi.

Real Madridde Arda Güler için plan değişikliği İspanyollar yazdı

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'le alakalı spekülasyonlar bitmek bilmiyor. Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den istediği kadar süre alamayan genç yıldız hakkında ortaya hemen hemen her gün yeni bir iddia atılıyor. A Millî Takım'ın yıldızının Real Madrid'den ayrılması yeniden gündeme geldi.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN BARCELONA TEPKİSİ
Arda Güler, geçtiğimiz günlerde "Barcelona'ya gitmediği için pişman" minvalinde yapılan haberleri yalanlayıp tepki göstermişti. Yıldız futbolcunun, "Beni hiç tanımıyorlar. Dünyanın en iyi kulübünde mutluyum. Benim de yakında zamanım gelecek." ifadelerini kullandığı bildirilmişti. Defensa Central'deki haberin detaylarında Arda'nın takımda kalmakta kararlı olduğu da vurgulanmıştı.

Real Madridde Arda Güler için plan değişikliği İspanyollar yazdı

DIAZ GİBİ MİLAN'A KİRALANACAK
Real Madrid'i yakından takip eden bir diğer İspanyol yayın organı olan Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre ise Real Madrid'in, Arda Güler planı değişti. Haberin detayında kulübün, Arda'nın yeteneklerine güvendiği ancak daha hızlı gelişebilmesi için yıldız futbolcunun ilk 11'de oynayabileceği bir takıma gitmesi gerektiğine kadar verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

Arda Güler'in ilk 11'de yer bulmasının gelişimini olumsuz etkilediği vurgulanırken, 18 yaşındaki futbolcu için Real Madrid'in 'Brahim Diaz' planını devreye sokacağı aktarıldı. Diaz, Real Madrid'den AC Milan'a iki kez kiralanmış ve İtalya Serie A'da gelişim göstermişti. Los Blancos şimdi aynı planı Arda için devreye sokacak ve yıldız futbolcuyu muhtemelen yaz transfer döneminde İtalya'ya kiralayacak.

Yazarlar