İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'e baskı yok! 'Yeni bir sakatlık kalbine bıçak gibi saplanır'

Real Madrid'de Arda Güler'e baskı yok! 'Yeni bir sakatlık kalbine bıçak gibi saplanır'

24.11.2023 - 08:40 | Son Güncellenme:

Real Madrid'e transfer olduktan sonra üst üste üç kez sakatlanarak hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler için kulüpten geri dönüş tarihine ilişkin açıklama yapılmayacak. Genç yıldızın futbolcu gibi hissetmesi sağlanıp sahalara geri dönüşü sağlanacak.

Real Madridde Arda Gülere baskı yok Yeni bir sakatlık kalbine bıçak gibi saplanır

Real Madrid'de Arda Güler'in geri dönüş tarihine ilişkin bilgi verilmeyecek. Eflatun-beyazlılara transfer olmasının ardından üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle hiçbir resmi karşılaşmada süre alamayan Arda Güler'in en kısa süre sahalara geri dönüş yapması için tüm imkanlar seferber edildi.

Haberin Devamı

İspanyol basını Real Madrid'in Arda Güler için endişeli olduğunu öne sürdü fakat futbolcunun yeniden yeşil sahalara dönüş yapabilmesi adına 180 derecelik bir dönüş yaparak farklı bir strateji yürüteceği iddia edldi.

Real Madridde Arda Gülere baskı yok Yeni bir sakatlık kalbine bıçak gibi saplanır

Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid'in teknik ve saplık heyeti oyuncunun geri dönüşüne ilişkin herhangi bir bilgi akışı sağlamayacak ve futbolcunun sadece sahaya odaklanmasını sağlayacak. Haberde kulübün oyuncuya her zamankinden daha sabırlı olacağı vurgulandı.

Kulübün Arda Güler'in fiziksel gelişimini yakından takip edeceği öne sürülen haberde 1 aydan önce sahalara dönüş yapması beklenen genç oyuncuya bu konuda baskı yapılmayacağı aktarıldı.

Haberin detayında "Sakatlığını bir kez daha nüksetmesi, bacaklarından çok zihinsel olarak acı çeken bir çocuğun kalbine gerçek bir bıçak saplanması anlamına gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Real Madridde Arda Gülere baskı yok Yeni bir sakatlık kalbine bıçak gibi saplanır

ARDA GÜLER GERİ DÖNÜŞ İSTENMEYECEĞİNİ BİLİYOR

Habere göre Arda Güler kulüp yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdi. Genç yıldız kendisine geri dönüş konusunda baskı yapılmayacağı konusunda teknik heyet ve sağlık ekibi ile fikir birliğine vardı.

Defensa Central'de yer alan habere şu ifadelere yer verildi:

"Şu anda önemli olan tek şey Arda'nın kişiliği ve Real Madrid oyuncusu olarak ilk basın toplantısında gösterdiği o kazanma ve hırs zihniyetini yeniden kazanması. Denklem açık ve bir sonraki duyuruya kadar Real Madrid'in odak noktası her zamankinden daha fazla Arda olacak."

Real Madridde Arda Gülere baskı yok Yeni bir sakatlık kalbine bıçak gibi saplanır